Catalunya Diari

Alerten d'un possible atac terrorista d'Estat Islàmic per Nadal

Una nova propaganda del grup terrorista ha amenaçat als cristians i als països com Espanya, Itàlia, França, Alemanya i Gran Bretanya

Estat Islàmic estaria preparant un nou atac terrorista a Europa. A través de la seva agència de propaganda, ISIS ha amenaçat de mort al papa Francesc i ha demanat als musulmans que ataquin contra els cristians a les festivitats de Nadal, una amenaça que s'ha centrat principalment contra el Vaticà però que també ha posat en risc països com Espanya, Alemanya, Gran Bretanya, França i Itàlia.

Segons ha alertat la companyia privada especialitzada en seguretat 'ShadowSec', ISIS estaria cridant als coneguts com «llops solitaris» perquè atemptin contra qualsevol d'aquests països i preparin un atac massiu que es perpetraria durant el Nadal i que, igual que ha passat en altres ocasions, es duria a terme intentant atropellar la multitud amb un cotxe o furgoneta i intentant disparar contra ells.

Amenaza de ISIS al Vaticano y a los cristianos
Amenaça d'ISIS al Vaticà i als cristians | ShadowSec

 

El papa Francesc, amenaçat

Recentment, Estat Islàmic ha difós una imatge del papa Francesc decapitat i sobre la qual es pot llegir: «Juro venjar cada gota de sang que han vessat i cada cosa que han destruït», seguida d'un anunci en què amenaça de portar a terme massacres al Vaticà i que estan apropant-se a la ciutat de Roma.

Amenaza del ISIS al Papa Francisco
Amenaça de l'ISIS al Papa Francesc| SiteIntelGroup.com

 

«Aquesta amenaça, igual que altres emeses recentment per grups mediàtics d'EI, és un aspecte concret d'una promoció més general per EI d'atacs a Occident a causa de les seves pèrdues de territori a Síria i l'Iraq», ha declarat Rita Katz, directora de SITE Intelligence Group, grup encarregat de supervisar l'activitat dels terroristes a les xarxes i Internet. Donades aquestes circumstàncies a Síria i l'Iraq, no es descarta que fins i tot planegin un atac massiu paral·lel en diferents ciutats.

En una altra de les imatges difoses, es veu des de l'interior d'un vehicle model BMW com un home encaputxat està arribant al Vaticà amb una motxilla i una arma al seient del copilot. «Nadal sagnant. Espereu ... », es pot llegir a la cantonada de la imatge.

En una altra publicació realitzada a través del seu perfil oficial a Twitter, Rita Katz ha anunciat que no descarta que en els pròxims dies ISIS difongui una altra sèrie d'imatges similars atès que les festes de Nadal estan molt a prop.
 

Possibles atacs durant el 'Black Friday'

D'altra banda, com publica 'The Sun', diversos propietaris de botigues nord-americanes van ser alertats de la possibilitat d'un atac del grup terrorista ISIS, també conegut com a DAESH. En aquest sentit, van ser informats perquè «es mantinguin alerta i reportin qualsevol activitat sospitosa a la policia».

En el cas de les grans firmes que es troben repartides als centres comercials, han d'assegurar comunicar a tot el seu equip els processos d'evacuació, a més d'assegurar tenir tot l'equipament necessari (com poden els subministraments de primers auxilis).


Comentaris

envia el comentari