Una alumna de la UdL rep un premi pel seu paper com a mediadora

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que l'estudiantat s'enfronti a la realitat de la pràctica professional
Una de les sessions del grup de mediació | Jóvenes Juristas

L'alumna de la Universitat de Lleida (UdL) Gl√≤ria Mateu ha estat distingida amb una menci√≥ d'honor en mediaci√≥ durant un curs intensiu de pr√†ctica jur√≠dica organitzat a Terrassa (Barcelona) per l'associaci√≥ J√≥venes Juristas. Mateu, que estudia l'√ļltim any del grau en Dret a la UdL, ha estat un dels 8 escollits per Cuatrecasas, l'Il¬∑lustre Col¬∑legi d'Advocats de Terrassa i l'Institut de Mediaci√≥ Integral entre una setantena de participants d'arreu de l'Estat espanyol.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les not√≠cies m√©s importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aqu√≠!

 

L'objectiu d'aquesta iniciativa √©s que l'estudiantat s'enfronti a la realitat de la pr√†ctica professional. Gl√≤ria Mateu, per exemple, va haver de resoldre l'enfrontament en un cas de divorci de dues parts, representades per actors, absolutament oposades. √Čs la fase de simulacions, de 48 hores sense suport docent. I se'n va sortir perqu√® van arribar a un acord i l'equip docent de mediaci√≥ ha premiat la seva actuaci√≥.

 

Els guanyadors han estat convidats al festival de talent jove Unleash 2019

Els guanyadors han estat convidats al festival de talent jove Unleash 2019, que tindr√† lloc a Madrid entre els dies 11 i 13 de setembre. A la trobada participaran, entre altres, la youtuber Berry Berryuca, el documentalista de la BBC Benjamin Zand; el creador del primer sistema de missatgeria amb llenguatge de s√≠mbols Mateusz Mach; el fundador de l'ONG NASCO Ousmar Umar o els cantants Gabyx & Ali Beats, que han passat per programes televisius com ara Got Talent, Factor X o La Voz.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari