Catalunya Diari

Alumnes de l’Episcopal exposen 'Fàstic' a LleidaJove per reflexionar sobre el clima

Lleida Jove la Palma ofereix gratuïtament un espai d'exposicions obert a col·lectius o joves artistes que vulguin exposar la seva obra

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

LleidaJove acull des d'aquest dilluns i fins al 31 de gener l'exposició d'art contemporani titulada 'Fàstic', que han realitzat els alumnes de Batxillerat Artístic del col·legi Episcopal. Les obres parlen sobre el consum de plàstic a la societat i reflexiona sobre les conseqüències d'aquest consum.

El regidor Ignasi Amor ha participat en l'acte d'obertura de l'exposició i ha destacat la importància de conscienciar la ciutadania davant l'alerta contra el canvi climàtic, ja que calen mesures urgents arreu. Amor ha incidit en el compromís dels joves en aquesta transformació i en les accions per fer visible la necessitat del canvi.

 

Han explicat com ha estat el procés creatiu

Els joves artistes han explicat com ha estat el procés creatiu, en què s'han inspirat i el significat de l'obra. L'exposició 'Fàstic' es podrà visitar fins al 31 de gener al departament de Joventut. Lleida Jove la Palma ofereix gratuïtament un espai d'exposicions obert a col·lectius o joves artistes que vulguin exposar la seva obra, així com un suport per donar-la a conèixer al públic i als mitjans de comunicació.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari