Catalunya Diari

American Airlines estrena una nova connexió entre Barcelona i Chicago

La companyia nord-americana ha inaugurat aquest dissabte a la tarda la seva nova ruta que connecta l'Aeroport del Prat amb l'Aeroport d'O'Hare, que operarà diàriament entre les dues ciutats

American Airlines estrena la seva connexió Barcelona-Chicago | CatalunyaDiari.cat

American Airlines ha inaugurat aquest dissabte a la tarda la seva nova ruta que connecta l'Aeroport del Prat amb l'Aeroport d'O'Hare, a Chicago (Estats Units), que operarà diàriament entre les dues ciutats. El vol, que funcionarà tota la temporada d'estiu de maig a octubre amb un avió Boeing 787-800 Dreamliner amb capacitat per a 228 persones: 28 en classe 'business', 55 en 'economy' i 143 en classe turista, ha informat la companyia en un comunicat. 

La ruta és el resultat d'una anàlisi exhaustiu del mercat que, segons l'aerolínia, demostra una demanda de passatgers creixent entre Barcelona i Chicago en els últims cinc anys, amb una taxa de creixement compost del trànsit aeri del 3% des del 2015 i el 2016 es van superar els 65.000 passatgers. A més, el nombre de passatgers que viatgen en classe preferent han crescut fins a representar el 14,4%, el que suposa que prop d'una de set persones viatgen en 'business' o en primera classe. 

American Airlines aposta per Barcelona, des d'on vola a quatre destinacions nord-americanes, Nova York i Miami tot l'any i Filadèlfia i Charlotte durant l'estiu, i a partir de les que ofereix connexions a més de 120 destins dels Estats Units, Canadà, Mèxic i el Carib.


Comentaris

envia el comentari