Catalunya Diari

Ampli dispositiu policial en un desnonament que la PAH intenta aturar a Lleida

S'ha detingut una persona durant un dels dos enfrontaments entre policia i activistes

Pla mig del segon enfrontament entre activistes i Mossos d'Esquadra durant el desnonament al carrer Alcalde Fuster de Lleida
Ampli dispositiu policial en un desnonament que la PAH intenta aturar a Lleida | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra han desplegat un ampli dispositiu policial des de quarts de vuit del matí al carrer Alcalde Fuster de Lleida, on la PAH intenta aturar el desnonament de Ramon Toló, un home de 64 anys que viu amb una dona de 41 i el pare d'ella de 70, al número 4.

Fins a dos quarts d'onze del matí hi ha hagut dos enfrontaments entre policia i activistes. En el primer, els Mossos han desallotjat els activistes de davant el portal i durant el segon han detingut una persona. Al pis també hi ha tres gossos i una quarantena de gats. És el segon dia que s'intenta desallotjar el pis. El primer intent es va fer dilluns però la PAH el va aconseguir aturar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Toló ha reconegut que feia un any que no pagava el lloguer

Ramon Toló té llogat el pis des de fa sis anys i va acollir pare i filla quan aquests van ser desnonats fa dos anys del carrer Alsamora de Lleida. Toló ha reconegut que feia un any que no pagava el lloguer perquè li van retirar l'atur però que havia anat pagant el que podia fins que es va assabentar de la denúncia del propietari.


Comentaris

envia el comentari