Catalunya Diari

Amplien l'horari de funcionament de la L-3 de bus durant les festes de Lleida

S’estableix una nova parada a les firetes per facilitar l’accés de tota la ciutadania a la zona

Mapa de la línia L-3
Mapa de la línia L-3 | LleidaDiari.cat

La Paeria ampliarà l'horari de funcionament i recorregut de la línia L-3 d'autobús durant la Festa Major de Lleida, a més d'establir una nova parada al recinte firal-firetes per facilitar l'accés a tota la ciutadania a la zona i evitar, en la mesura del possible, els desplaçaments en vehicle privat.

Divendres 10 de maig, de 19.00 a les 22.45 hores, la L-3 circularà cada 15 minuts, mentre que de les 23.00 hores fins a les 04.30 hores ho farà cada 30 minuts. Dissabte dia 11 de maig, els autobusos d'aquesta línia circularan cada 30 minuts en horari de 19.00 de la tarda fins a 04.30 hores.

Finalment, diumenge 12 de maig, la L-3 circularà de 19.00 a 23.00 hores cada 30 minuts. Autobusos de Lleida també penjarà cartells informatius a les diferents parades de la línia.

El Bus Nocturn circularà els dies centrals de la Festa Major de Lleida

La Paeria i Autobusos de Lleida ofereixen el servei de bus nocturn els dies centrals de la Festa Major de Maig per millorar la mobilitat a la ciutat i la seguretat de les festes. El divendres 10 i el dissabte 11 de maig circularà la línia 3 (Exterior – Hospitals) sense interrupció des que comenci el servei i fins a les 4.30 hores de la matinada. Aquesta línia és la que connecta els punts més importants de la festa. La freqüència de pas serà de dos autobusos cada 20 minuts de les 23.00 hores a l'1.00 hores i d'un autobús cada 40 minuts de l'1.00 hores a les 4.30 hores.

L'itinerari de la línia inclou les següents parades

L'itinerari de la línia inclou les següents parades: Camps Elisis- Pont Vell-Audiència 2-Estació Renfe-Príncep de Viana-Prat de la Riba- Príncep de Viana-Corts Catalanes- Plaça Europa- Rovira Roure- Hospital Sta Maria – Onze de Setembre- Arnau de Vilanova-Mercat Fleming -Ronda-Segrià-Ronda-Pius XII-Plaça Pagesos-Ronda-Unió- Instituts -Passarel·la Maristes -Estació d'autobusos-Pont Universitat-Dra. Castells-Estudi General-CAP Cappont- Dra. Castells- Garrigues-Camps Elisis.

Es tracta d'un servei que cada any es posa a disposició de la ciutadania amb motiu de la Festa Major de Lleida per millorar la seguretat, la mobilitat i facilitar l'accés als recintes festius, a l'hora que es promou l'ús del transport públic a les zones on es concentren les activitats més destacades del programa. Per a més informació sobre les activitats, el servei de bus, l'accessibilitat i l'atenció vers les persones amb mobilitat reduïda, etc. es pot consultar el programa de la Festa Major de Lleida.


Comentaris

envia el comentari