Catalunya Diari

Amplien l’horari i el servei d’autobusos al cementiri de Lleida per Tots Sants

La línia 7 funcionarà amb horari de dia feiner les jornades festives

Imatge d'un cementiri per Tot Sants | Cristóbal Castro

L'Ajuntament de Lleida amplia l'horari de funcionament del Cementiri Municipal a partir d'aquest diumenge i durant la pròxima setmana, per tal de facilitar l'accés a tots els ciutadans amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

Així, fins al dissabte 2 de novembre el recinte obrirà de 9.00 a 18.30 hores, sense pausa al migdia. Es permetrà l'arranjament de nínxols fins al dia 31.

Passaran per la parada del cementiri cada 13 minuts

A més a més, també s'amplia l'horari del servei d'autobusos, de manera que la línia L7 funcionarà amb les freqüències de pas d'un dia feiner també avui i el mateix 1 de novembre. Els busos passaran per la parada del cementiri cada 13 minuts. També s'han habilitat dos aparcaments provisionals per les persones que accedeixen amb el seu vehicle privat.

Estan situats a la finca just davant de l'entrada del cementiri, al carrer Francesc Bordalba i Montardit, i en un segon terreny entre els carrers Palauet i Almeria. Pel que fa al Mercat de les Flors, s'ubicarà a l'Avinguda Miquel Batllori, a la zona de Copa d'Or, del dilluns 28 d'octubre fins a l'1 de novembre, de 10.00 a 20.00 hores.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari