Catalunya Diari

Àngel Ros defensa l'actuació del seu cap de gabinet en els aldarulls viscuts en el Museu de Lleida

L'alcalde de Lleida destaca la presència del raper Pablo Hasel
Una dona xiula a l'alcalde de Lleida i col·loca una fotografia de l'1-O al seu cotxe.
Una dona xiula a l'alcalde de Lleida i col·loca una fotografia de l'1-O al seu cotxe. | LleidaDiari.cat

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha afirmat aquest migdia que troba «fora de lloc» que alguns grups municipals hagin demanat la cessació del cap de gabinet i gendre de l'alcalde per l'actuació que va tenir a la sortida del Museu de Lleida on un grup de persones van increpar a Ros durant la inauguració de l'exposició «Presos polítics en l'Espanya contemporània».

 

Segons Ros, el que va fer el seu cap de gabinet, José Crespín, va ser «evitar qualsevol accident mentre la regidora de Cultura, Montse Parra, i jo sortíem del Museu». En aquest sentit, fins i tot, l'ha defensat tot dient que «va ficar en perill la seva integritat física». D'altra banda, l'alcalde de Lleida ha lamentat la situació que es va viure el passat dimecres al Museu de Lleida en un acte que, precisament, ha destacat, es valorava la llibertat d'expressió.

 

Finalment, el paer en cap ha volgut ressaltar que entre les persones que el van escridassar estava Pablo Hasel, «una persona que ja està condemnat per fer apologia de comportaments terroristes». «Així doncs, no puc més que condemnar els fets ocorreguts», ha sentenciat.

 

 Comentaris

envia el comentari