Catalunya Diari

Àngel Ros encara 'es presenta' a les xarxes socials com alcalde de Lleida

Ja és el nou ambaixador d'Espanya a Andorra

Pla mig de l'ambaixador de l'estat espanyol a Andorra, Àngel Ros
Pla mig de l'ambaixador de l'estat espanyol a Andorra, Àngel Ros | LleidaDiari.cat

Tothom sap que a Àngel Ros l'apassionava ser alcalde de Lleida. Podies estar més o menys d'acord en la seva política de govern, ara bé, el que estava clar és ser paer en cap li agradava, i molt. I com a mostra, la seva descripció a Twitter. Després d'anunciar-se la seva retirada per a convertir-se en el nou ambaixador d'Espanya a Andorra i, fins i tot, després de la proclamació aquest dimecres del nou alcalde Fèlix Larrosa, Ros encara manté en la seva descripció personal a Twitter el títol «d'alcalde de Lleida».

Imatge del perfil de Twitter d'Àngel Ros
Imatge del perfil de Twitter d'Àngel Ros | @angelrosdomingo

 

  

  

considera que aquest nou càrrec ha de ser la seva «única prioritat»

  

  

«Té tota la lògica que la meva única prioritat sigui l'ambaixada d'Espanya a Andorra»

Les queixes pel nomenament de Ros

En aquest sentit, cal recordar la queixa de l'Associació de Diplomàtics espanyols (ADE), que representa en l'actualitat a més del 75% del total de membres de la carrera diplomàtica espanyola. L'entitat va expressar la seva «preocupació» pels nomenaments d'Àngel Ros com ambaixador d'Espanya a Andorra, de Juan Andrés Perelló com a ambaixador delegat representant permanent a la UNESCO i de Manuel Escudero com a ambaixador representant davant l'OCDE.

Pla general de l'ambaixador de l'estat espanyol a Andorra, Àngel Ros
Pla general de l'ambaixador de l'estat espanyol a Andorra, Àngel Ros | LleidaDiari.cat

 

En un comunicat, l'ADE va mostrar la seva «disconformitat» amb aquests nomenaments d'ambaixadors denominats «polítics», és a dir, no pertanyents a la carrera diplomàtica, segons apunta l'associació. Davant aquestes declaracions, Ros va assegurar aquest dimecres que aquest és el cop que, després d'un canvi de govern, hi ha menys ambaixadors de fora de la carrera diplomàtica.

L'alcalde Fèlix Larrosa

El ple de l'Ajuntament de Lleida ha nomenat aquest dimecres el socialista Fèlix Larrosa alcalde de Lleida per nou vots a favor, un més dels que va aconseguir l'anterior alcalde, Àngel Ros, a la investidura del 2015. Larrosa va obtenir els vuits vots a favor del grup del PSC, més el de la regidora no adscita de Units per Avancar, Rosa Maria Salmerón, que va decidir deixar de formar part del grup municipal del PDeCAT a meitat d'aquesta legislatura. El ja proclamat alcalde de Lleida, va admetre l'herència rebuda de Ros, encara que va anunciar estar obert a nous consensos en els quals «Lleida i els seus ciutadans estaran davant de totes les decisions».

Fèlix Larrosa.
Fèlix Larrosa. | LleidaDiari.cat

 

Larrosa es va mostrar partidari del diàleg entre totes les formacions, als que els va oferir «mà estesa» per seguir amb la legislatura. «Jo sóc Fèlix Larrosa, amb totes les meves virtuts i tots els meus defectes. Per això, canviaran les maneres de fer i ofereixo la meva mà a tothom», ha asseverat. Així mateix, s'ha mostrat partidari d'arribar a grans acords entre totes les formacions, «contra més amplis millor».


Comentaris

envia el comentari