Catalunya Diari

Àngel Ros reitera la seva voluntat de tornar a encapçalar la candidatura del PSC a Lleida

Ho ha anunciat en el decurs del tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant la seva intervenció en el dinar d'Any Nou amb els mitjans de comunicació
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant la seva intervenció en el dinar d'Any Nou amb els mitjans de comunicació | LleidaDiari.cat

Àngel Ros, alcalde de Lleida, ha reiterat la seva voluntat de tornar a encapçalar la candidatura del PSC a Lleida en les municipals del 2019, amb els dos condicionants que la seva família el deixi i que partit així li ho demani. Així ho ha anunciat en el decurs del tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació, que en aquesta ocasió la Paeria ha celebrat més tard de l'habitual per evitar que coincidís amb la campanya electoral del 21-D.

D'altra banda, Ros considera «imprescindible» que el nou Govern i Parlament «treballin d'acord amb la legalitat i, per tant, que permetin que es pugui suspendre l'aplicació de l'article 155 i recuperar les institucions catalanes que tant ens va costar recuperar». Per Ros, un procés independentista «és inviable en un Estat fort que alguns van minimitzar i en un marc europeu i mundial basat en els estats».

D'altra banda, després d'expressar el seu respecte a la justícia, l'alcalde de Lleida i president del PSC ha qualificat d'«error polític per part dels governs de l'Estat i d'Aragó» que es portés a terme el trasllat al Monestir de Sixena de la quarantena de peces que es trobaven al Museu de Lleida «sense esperar el final del recorregut judicial».


Comentaris
Jan
Àngel Ros, àlies el calçaces.

envia el comentari