Catalunya Diari

Àngel Ros torna a Lleida per a presentar el llibre 'Remuntant el Segre'

La presentació del llibre es durà a terme a les 19.00 hores de la tarda al Parador de Lleida

Imatge de la portada del llibre
Imatge de la portada del llibre | Pagès Editors

Àngel Ros torna a Lleida. Sí, aquesta vegada no és cap innocentada com la que us vam escriure el passat 28 de desembre amb motiu dels Sants Innocents. Ara bé, torna per a presentar el llibre 'Remuntant el Segre', en el que l'actual ambaixador d'Espanya a Andorra i exalcalde de Lleida, Àngel Ros, explica la seva trajectòria vital i política a través d'entrevistes realitzades per la periodista Rosa Peroy. Segons explica Peroy en la introducció de l'obra, malgrat que l'objectiu era presentar l'Àngel Ros persona més que l'Àngel Ros polític, l'estiu va ser políticament convuls, començant pel canvi de govern de l'Estat espanyol, l'apropament dels presos, les primeres reunions bilaterals entre les administracions catalana i espanyola, sense oblidar notícies polèmiques que afectaven especialment la nostra ciutat i sobretot, l'anunci que Ros deixava la Paeria per passar a ser ambaixador d'Espanya a Andorra.

Així doncs, 'Remuntant el Segre' pretén apropar la imatge del que fou durant gairebé quinze anys alcalde de la capital del Segrià. La presentació del llibre es durà a terme a les 19.00 hores de la tarda al Parador de Lleida i comptarà amb la presència de Ros, del president de Pagès Editors, Lluís Pagès, i de la periodista Rosa Peroy.

Àngel Ros va marcar l'acualitat política del 2018 a Lleida

Àngel Ros va decidir fer un pas al costat a l'alcaldia de Lleida el passat mes de juliol del 2018 després d'ocupar-la durant prop de quinze anys i se'n va anar com ambaixador de l'estat espanyol a Andorra, amb l'entrada dels socialistes al govern i el també lleidatà Josep Borrell a Exteriors. Finalment, a finals del mes d'agost, Fèlix Larrosa el substitueix després de batre's amb Montse Mínguez en unes primàries.

Aquest va ser, sens dubte, un dels moments que van marcar l'actualitat política de l'any a Lleida. Ros s'havia guanyat estar a la primera línia, no només de l'Ajuntament de Lleida, sinó de la majoria de debats polítics, socials i, fins i tot, culturals de la ciutat. Des de la seva marxa, poca cosa s'ha sabut de la seva nova vida. Ara, uns mesos després, torna a ficar-se davant dels focus i dels mitjans de comunicació per a parlar de la seva vida, de la seva trajectòria, dels seus inicis i de les seves vivències. 


Comentaris

envia el comentari