Catalunya Diari

Anna Campos renuncia com a regidora de la Paeria per motius professionals

L'acta de regidor que quedarà vacant l'ocuparà l'actual Coordinador de l'Horta a l'Ajuntament de Lleida, David Melé

Pla mitjà de la regidora de JxCat a l'Ajuntament de Lleida, Anna Campos, en una captura de pantalla durant el ple de pressupostos de la Paeria
Anna Campos renuncia com a regidora de la Paeria de Lleida per motius professionals | LleidaDiari.cat

El grup municipal de Junts per Catalunya a la Paeria de Lleida ha anunciat la renúncia de la regidora Anna Campos al·legant motius professionals. La regidora d'Ocupació i Responsabilitat Social i cinquena tinent d'alcalde té previst reincorporar-se a principis d'abril a la Fundació Aspros, on ja havia desenvolupat la seva carrera laboral com a directora executiva i financera fins al moment d'entrar al govern municipal.

A través d'un comunicat, el grup municipal de JxCat explica que Campos va comunicar la seva decisió al grup i al Paer en Cap aquesta setmana. L'acta de regidor que quedarà vacant l'ocuparà l'actual Coordinador de l'Horta a l'Ajuntament de Lleida, David Melé.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Moltes mostres de suport

Una vegada es va fer pública la decisió de la fins ara regidora de la Paeria, les xarxes socials es van omplir de missatges de suport a la seva tasca durant aquest temps. Amb aquestes mostres d'estima, està clar que Campos marxa amb la sensació d'haver fet les coses el millor possible, bona medicina per a encarar la nova etapa professional.


Comentaris

envia el comentari