Catalunya Diari

Anticorrupció demana les nòmines de Ros i dels regidors des de l'any 2009

Anticorrupció demana les nòmines de Ros i dels regidors des de l'any 2009| EP - Fotografia: Miki de Santiago

La Fiscalia Anticorrupció de Barcelona ha reclamat a l'Ajuntament de Lleida les nòmines de l'alcalde, el socialista Àngel Ros, i dels regidors del grup municipal des de 2009, segons ha explicat aquest dijous el mateix paer en cap.

"Demana les nòmines de molts anys, des de 2009, aquesta és la documentació que resta pendent de lliurar, les dietes van dins de les nòmines", ha afirmat Ros, que ha assegurat que el departament d'informàtica de la Paeria està treballant en això.

Ros, que dimecres ja va defensar la legalitat de les seves actuacions, ha explicat que ha rebut molts suports de la direcció actual del seu partit i de la diputada Marina Geli: "He rebut molts suports de l'executiva nacional i un de molt especial; Pasqual Maragall em va trucar i em va dir: 'Àngel estic amb tu'".

El paer en cap ha fet aquestes declaracions un dia després que funcionaris d'Anticorrupció entressin a l'Ajuntament requerint expedients de la concessió de la discoteca Larida i dietes, i agents de l'Oficina Anticorrupció de Catalunya (OAC) requerissin informació dels ordinadors que utilitzava l'extinent d'alcalde Marta Camps. Les dues actuacions responen a denúncies de Camps al desembre, un fet que Ros ha atribuït a una reacció de l'extinent una vegada que en el partit es conegués que aniria a les llistes a les municipals.


Comentaris

envia el comentari