Catalunya Diari

Anticorrupció demana més dades sobre dietes de l'Ajuntament de Lleida fora de la ciutat

Anticorrupció demana més dades sobre dietes de l'Ajuntament de Lleida fora de la ciutat| EP - Fotografia: Miki de Santiago

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat noves dades a l'Ajuntament de Lleida sobre dietes de l'equip de govern fora de la ciutat. "Demanen una informació addicional: el detall dels desplaçaments efectuats que s'havien descrit en la primera petició d'informació", ha explicat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant el ple d'aquest divendres.

Segons Ros, la Fiscalia va donar un termini de 20 dies a l'Ajuntament per contestar i el consistori va respondre sense esgotar el temps.

Anticorrupció ha absorbit la investigació en la qual inicialment també hi era part l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC).

A un mes de les eleccions municipals de maig, el ple d'aquest divendres ha estat l'últim de Marta Camps, l'exprimera tinent d'alcalde a qui l'alcalde va destituir al febrer i les denúncies de la qual van motivar l'actuació d'Anticorrupció. En la seva última intervenció, ha volgut acabar recordant les lliçons dels contes i ha afirmat que "sempre és possible matar el drac i viure en una societat sense vassallatges".

L'exportaveu socialista ha conclòs defensant lluitar pel que es creu i recordant les paraules del cantautor argentí Leon Gieco que van popularitzar Ana Belen i Víctor Manuel: "Sólo le pido en Dios que lo injusto no me sea indiferente. Sólo le pido en Dios que el futuro no me sea indiferente".


Comentaris

envia el comentari