Catalunya Diari

L’Associació Antisida de Lleida ja ho té tot a punt per a la Nit Vermella

Es projectarà el curtmetratge ‘Después también’ de Simón

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'Associació Antisida de Lleida inicia aquest divendres, 22 de novembre, els actes organitzats amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida, que té lloc cada any l'1 de desembre. 

Els actes commemoratius comencen a les 23.00 hores amb una nit de música a la sala Les Paul amb l'actuació de Robert Lamart, Junior Moig i Ugio. El preu de l'entrada és de 3€ i serà a benefici de l'entitat per cobrir accions de sensibilització i conscienciació en la prevenció del VIH/sida a la ciutadania.

Els premiats i premiades del 2018

Dijous, 28 de novembre, serà el torn de l'entrega de premis en suport de l'Associació Antisida de Lleida a aquelles empreses, col·lectius i emprenedors que han ajudat l'entitat el 2019. Els premiats i premiades del 2018 són les Oficines Joves de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, la Noguera, el Pla d'Urgell, l'Associació Colors de Ponent, la sala Les Paul, la doctora Teresa Puig i la cineasta Carla Simón. L'entrega de premis tindrà lloc a l'Espai Orfeó a partir de les 19.00 hores. L'acte també comptarà amb la projecció del curtmetratge 'Después también' de Carla Simón i un espai de col·loqui.

Dia Mundial de Lluita contra la Sida

Cada 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de Lluita contar la Sida. Aquest 2019 amb el lema 'El pacte social és VIHda. Un compromís de totes'. Amb motiu d'aquesta efemèride, l'Associació Antisida de Lleida ha organitzat diferents activitats.

El dissabte, 30 de novembre, l'entitat es mobilitza per tot el territori lleidatà a través del treball comunitari per desenvolupar estratègies de sensibilització vers el VIH/sida. L'acte central serà la plaça Paeria de Lleida, a partir de les 11.00 hores, amb activitats infantils i xocolatada popular gràcies a la col·laboració d'associacions de Veïns i Veïnes de Lleida. A les 12.00 hores, tindrà lloc la lectura del manifest i tot seguit, la representació "FCKStigma" del Grup de teatre social TAGS. A les 12.30 hores, es crearà un llaç humà #LlaçosPerLaSida i després, música amb LleidaSwing. A la tarda, a partir de les 17.00 hores, seguiran les activitats infantils i la xocolatada i Batucada amb Embatukats.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Torneig de Pàdel Solidari

Diumenge, 1 de desembre, és el torn del Torneig de Pàdel Solidari, a la Serreta Tenis Club de les Borges Blanques. Els darrers actes amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida seran dilluns, 2 de desembre, amb taules informatives de 9.00 a 15.00 hores als vestíbuls de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l'Hospital Universitari de Santa Maria.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari