Catalunya Diari

Antisida de Lleida realitzarà proves de detecció ràpida de VIH i sífilis a la UdL

Del 22 al 24 de novembre en el marc de la Setmana Europea de la Prova

La Fundació Antisida de Lleida realitzarà proves de detecció ràpida del VIH i sífilis del 22 al 24 de novembre a diferents facultats de la Universitat de Lleida, en el marc de la Setmana Europea de la Prova.

L'objectiu d'aquesta acció és acostar la prova gratuïta, ràpida i confidencial, i informar sobre la importància del test ràpid del VIH per permetre a la persona beneficiar-se d'un seguiment mèdic, accedir a un tractament eficaç que millori la qualitat de vida, així com adoptar les mesures necessàries per evitar la reinfecció i la transmissió del VIH.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Personal tècnic de l'entitat realitzarà proves de detecció ràpida

En concret personal tècnic de l'entitat realitzarà proves de detecció ràpida de 9.00 a 14.00 hores, a:

· 22 de novembre: Facultat de Medicina (carrer de Montserrat Roig, 2) i Facultat de Lletres (plaça de Víctor Siurana, 1)

· 23 de novembre: Campus Cappont (carrer de Jaume I)

· 24 de novembre: INEFC Campus Lleida (la Caparrella, s/n) i Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari (avinguda Alcalde Rovira Roure, 191)

També hi haurà una taula informativa a cada centre. És recomanable que es facin la prova del VIH les persones que han tingut relacions sexuals amb penetració sense preservatiu amb una o diverses parelles de les quals desconeixen si estaven infectades o no, i també les que han tingut alguna infecció de transmissió sexual.

La Fundació Antisida de Lleida és una entitat no governamental

La Fundació Antisida de Lleida és una entitat no governamental que promou activament la prevenció de la salut afectivo-sexual en aquest àmbit i que incideix directament a aquelles persones que han pogut tenir una conducta de risc. És important poder oferir de manera confidencial i voluntària un tracte personalitzat i professional en la matèria.


Comentaris

envia el comentari