Catalunya Diari

L’Associació d’Empresàries Ap! Lleida celebra el dia 3 el seu sopar solidari

La Fundació Jericó és l’entitat escollida per les mateixes sòcies per rebre la donació d’una part de la recaptació del sopar

Imatge d'uns dels sopars d'Ap! Lleida de l'any passat
Imatge d'uns dels sopars d'Ap! Lleida de l'any passat | LleidaDiari.cat

L’Associació d’Empresàries Ap! Lleida organitza el pròxim dimecres, dia 3 de juliol, el seu sopar solidari en el marc de la Festa Anual de l’entitat. En aquesta ocasió, aquest tradicional sopar benèfic tindrà lloc al Molí del Duc i la Fundació Jericó és l’entitat escollida per les mateixes sòcies per rebre la donació d’una part de la recaptació del sopar.

La presidenta d’Ap! Lleida, Laia Rogel, ha explicat que s’ha decidit ‘premiar’ aquesta associació «per la seva gran tasca social», ja que s’encarrega de gestionar diàriament una mitja de 150 persones sense recursos al dia.

Ap! Lleida anima a tota la societat lleidatana a sumar-se a aquesta iniciativa solidària que recapta fons per una bona causa i a gaudir de la màgica experiència d’una nit d’estiu. Cal recordar que l’últim dia per comprar les entrades és aquest dilluns, dia 1 de juliol, a través de la pàgina web https://www.aplleida.cat/es/.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari