Catalunya Diari

L’Ap! Lleida porta fins a la demarcació les Beques Talent en Femení de l’EAE

Amb l’objectiu d’impulsar la formació superior de dones i ressaltar el potencial femení de la demarcació de Lleida

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'Associació d'Empresàries Ap! Lleida i l'EAE Business School, l'escola de negocis que ofereix MBA, postgraus i màsters a Madrid i Barcelona, han signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu d'impulsar la formació superior de dones i ressaltar el potencial femení de la demarcació de Lleida.

Amb aquesta firma, les sòcies d'Ap! Lleida gaudiran d'unes condicions molt interessants. Uns avantatges que s'emmarquen en la Convocatòria de Beques Talent en Femení de l'EAE Business School, exclusives a la demarcació només per a sòcies d'Ap! Lleida, que tenen per objectiu buscar dones professionals, directives i amb ganes de créixer professionalment, assimilant nous reptes.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les empresàries de la demarcació també tenen la possibilitat de gaudir d'aquestes condicions

Tot i que aquesta oferta no és només per a sòcies actuals d'Ap! Lleida si no que les empresàries, autònomes o directives de la demarcació també tenen la possibilitat de gaudir d'aquestes condicions fent-se membres de l'Associació d'Empresàries Ap! Lleida. Laia Rogel, presidenta d'Ap! Lleida, i Mónica Fornieles, representant de l'EAE Business School, han estat les encarregades de ratificar aquest acord a la seu de l'entitat a Barcelona.

EAE és una institució de Formació Superior en Management, d'àmbit internacional, amb més de 60 anys de trajectòria com a Escola de Negocis i ha participat en la formació de més de 73.000 directius i professionals.

L'Associació d'Empresàries Ap! Lleida renova la seva junta

L'Associació Professional d'Empresàries de Lleida ha renovat recentment la seva junta, incorporant un grup de cares noves, amb ganes de continuar treballant per obrir encara més al món aquesta entitat. La nova junta d'Ap! Lleida arriba amb moltes ganes i ja treballa per incorporar nous programes per a les sòcies de l'entitat, com beques amb escoles de negocis; més jornades de formació i/o la iniciativa ApMare, un projecte que busca conciliar la vida laboral i la familiar.

La nova junta, escollida unànimement en l'assemblea de sòcies del passat 26 de març de 2019, està formada per Laia Rogel, presidenta; Ester Barqué, vicepresidenta; Núria Ribes, secretària; i Roser Xandri, tresorera. Un equip que compta amb Rosa Abella, Juliana Fernandes, Rosa Guardado i Laura Biela com a col·laboradores.

L'entitat que representa el teixit empresarial femení de les Terres de Lleida

La junta sortint ha estat formada durant sis anys per Laura Sànchez com a presidenta; Carme Salla com a tresorera; i Yasmina Vilagrassa com a secretària. Durant aquest temps, han aconseguit que la nostra entitat estigui reconeguda i molt ben posicionada en l'àmbit lleidatà.

Ap! Lleida, l'Associació Professional d'Empresàries de Lleida, és una associació sense ànim de lucre, fundada l'any 2005, que representa el teixit empresarial femení de les Terres de Lleida i té per objectiu ressaltar la tasca de la dona en els diferents àmbits. Actualment, l'entitat compta amb més de 120 empresàries.


Comentaris

envia el comentari