Catalunya Diari

Ap! Lleida programa una trobada cultural per celebrar Sant Jordi

La jornada s'amenitzarà amb un vermut individual per a tots els assistents i comptarà en tot moment amb música ambiental

Ap! Lleida, l'Associació d'Empresàries de Lleida i Pirineus, ha programat pel divendres vinent, dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, una trobada cultural al Restaurant La Mina de Lleida. L'acte, que s'iniciarà a les 12.30 hores, comptarà amb dues entrevistes a dues dones referents al territori, com són la Lorena Metaute, una periodista creativa que explicarà què són les seves 'Caixes de Converses'; un producte molt especial per Sant Jordi.

La segona convidada serà l'Eulàlia Pagès, de Pagès Editors, qui comentarà amb els presents el procés de creació d'un llibre, i diverses anècdotes que hagin anat sorgint al llarg dels anys. La jornada s'amenitzarà amb un vermut individual per a tots els assistents -l'acte està obert al públic en general- i comptarà en tot moment amb música ambiental.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell de la jornada d'Ap! Lleida
Ap! Lleida programa una trobada cultural per celebrar Sant Jordi | LleidaDiari.cat

L'esdeveniment es durà a terme en un espai obert i la distància de seguretat necessària

«La pandèmia ens ha dut a veure'ns poc, tanmateix hem de crear petits espais de retrobament i gestió de xarxes amb la tranquil·litat de crear esdeveniments culturals segurs. És per això que aquest divendres volem celebrar la Diada de Sant Jordi», apunta Laia Rogel, presidenta d'Ap! Lleida. Això sí, afegeix, «és imprescindible que tothom dugui la mascareta posada. Només es podrà treure en el moment puntual de menjar el vermut, un temps màxim de 5 minuts». Cal recordar que l'esdeveniment es durà a terme en un espai obert i la distància de seguretat necessària.


Comentaris

envia el comentari