Catalunya Diari

Ap! Lleida llença 'A cop de click! Digitalitza't', un projecte d'assessorament inèdit a Lleida

Per ajudar a les empreses que es veuen aquests dies en la necessitat de digitalitzar-se, però que alhora no saber per on començar

Cartell de l'esdeveniment
Ap! Lleida llença 'A cop de click! Digitalitza't', un projecte d'assessorament inèdit a Lleida | LleidaDiari.cat

Ap! Lleida, l'Associació Professional d'Empresàries de Lleida, després de l'èxit aconseguit amb la iniciativa 'Ap! Solidari', llença una nova campanya: 'A cop de click! Digitalitza't, un projecte d'assessorament inèdit a Lleida per ajudar a les empreses que es veuen aquests dies en la necessitat de digitalitzar-se, però que alhora no saber per on començar. La proposta està oberta al públic en general, tant empreses com autònoms.

'A cop de click! Digitalitza't' consisteix en una sessió online oberta, totalment gratuïta, creada per un equip de cinc dones professionals de diferents àmbits del món digital, amb una sòlida experiència, que seran les encarregades d'acompanyar a cadascuna de les empreses participants durant el procés de digitalització.

El seu granet de sorra en aquesta situació excepcional

«Des d'Ap! Lleida hem creat aquest projecte per aportar el nostre granet de sorra en aquesta situació excepcional que estem vivim. L'objectiu de la nostra entitat és ajudar a les empreses, de forma gratuïta, a digitalitzar-se i a evitar que entrar al món digital sigui per ells una utopia», explica Laia Rogel, presidenta de l'Associació. La mecànica és senzilla: tothom que tingui dubtes, pugui estar vivint un moment complicat o simplement vulgui validar els seus plans i accions de futur, pot enviar un correu a [email protected] perquè les expertes seleccionades puguin analitzar el seu cas.

Posteriorment, es convocarà una trobada online per a respondre dubtes i proposar als participants una sèrie d'accions concretes per passar a l'acció. Les cinc expertes seleccionades per acompanyar-te durant aquest assessorament són: Ester Barqué, Juliana Fernandes, Laia Rogel, Laura Ravés i Raquel Sarradell. Trobareu el perfil de cadascuna de les professionals a la web d'Ap! Lleida (www.aplleida.cat).


Comentaris

envia el comentari