Catalunya Diari

L’Associació de Dones Empresàries Ap! Lleida recapta més de 730 euros a per la Fundació Jericó

L'entitat ha obert a través de la seva pàgina web una Fila 0, per a que totes aquelles persones que vulguin puguin fer noves aportacions de 37 euros per la Fundació Jericó

Imatge del sopar solidari
Imatge del sopar solidari | Ap! Lleida

Ap! Lleida, l'Associació de Dones Empresàries de la demarcació de Lleida, va celebrar el passat dimecres, dia 3 de juliol, el seu sopar solidari en el marc de la Festa Anual de l'entitat. Una vetllada estival que permet any rere any recaptar fons per una entitat lleidatana. I en aquesta ocasió, es va voler premiar a la Fundació Jericó, per la seva gran tasca social.

En total, gràcies a les aportacions dels assistents al sopar, de la venda de números de la rifa i l'aportació de Garatge Dalmau es van recaptar més de 730 euros per aquesta entitat. Però aquesta no és una xifra final, ja que Ap! Lleida ha obert a través de la seva pàgina web una Fila 0, per a que totes aquelles persones que vulguin puguin fer noves aportacions de 37 euros per la Fundació Jericó.

Al novembre es donarà la xifra definitiva de la donació

I no serà doncs fins al mes de novembre, durant els Premis Ap!, quan es conegui la xifra definitiva de la donació, moment en el qual l'Associació de Dones Empresàries entregarà el xec amb els diners a la Fundació Jericó.

Més d'una cinquantena de persones van participar dimecres al sopar solidari d'Ap! Lleida que es va celebrar en aquesta ocasió al Molí del Duc. Durant la vetllada també es van sortejar fins a 45 regals que van aportar una trentena d'empreses lleidatanes, qui també es van voler sumar a aquesta solidària vetllada.

Imatge del sopar solidari
Imatge del sopar solidari | Ap! Lleida

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari