Catalunya Diari

Ap! Lleida recapta un total de 1.000 euros per l'Associació REFEM en el seu tradicional Sopar Solidari

Les persones que vulguin sumar-se a la iniciativa encara hi són a temps, ja que s'ha habilitat una fila 0 a la pàgina web d'Ap! Lleida

L'Associació d'Empresàries de Lleida ha recuperat enguany, després de l'aturada arran de la pandèmia de la Covid-19, el tradicional Sopar Solidari, una trobada que s'ha celebrat aquest dimecres, dia 14 de juliol, als jardins del Palau de Margalef, un espai que ha permès als assistents gaudir d'una nit d'estiu especial en un marc incomparable.

La vetllada ha estat tot un èxit, i ha comptat amb la participació de reconegudes empreses de Lleida, que s'han volgut solidaritzar amb la causa d'enguany i no han volgut perdre's aquesta tradicional cita.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En aquesta ocasió, el Sopar Solidari ha recaptat diners per l'Associació REFEM, una entitat que vetlla per oferir un servei d'atenció i acollida d'urgències les 24 hores els 365 dies de l'any a dones, amb fills o sense, que es trobin en situació d'urgència causada per situacions de violència de gènere.

Imatge d'un sopar solidari organitzat per Ap! Lleida
Ap! Lleida recapta un total de 1.000 euros per l'Associació REFEM en el seu tradicional Sopar Solidari | LleidaDiari.cat

L'objectiu final

L'objectiu final és oferir un espai de recuperació adequat i promoure l'empoderament, l'autonomia i la presa de decisions.

Gràcies a l'aportació dels participants amb el pagament del sopar i als diners recollits a la rifa solidària s'han aconseguit recaptar un total de 1.000 euros. Això no obstant, les persones que vulguin sumar-se a la iniciativa encara hi són a temps, ja que s'ha habilitat una fila 0 a la pàgina web d'Ap! Lleida per continuar rebent donacions fins al dia vinent 22 d'octubre, data en què se celebrarà els Premis Ap! Lleida i que s'entregarà el xec a l'entitat d'enguany.

L'Associació d'Empresàries de Lleida ajudarà a l'Associació REFEM amb les donacions aconseguides a facilitar la cobertura de les necessitats bàsiques, afectives, psicològiques, socials i educatives necessàries perquè aquestes dones puguin continuar endavant.


Comentaris

envia el comentari