Catalunya Diari

Els Aparelladors assessoraran els establiments que s'hagin d'adaptar a les noves mesures

Les fases de desescalada aprovades pel Govern impliquen l'adopció obligatòria de mesures de prevenció que afecten la majoria d'establiments

Cartell de l'esdeveniment

Davant la nova situació sanitària per evitar la propagació de la Covid-19 el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació ha engegat una campanya per poder assessorar els establiments que necessitin fer adaptacions a les seves instal·lacions.

Les fases de desescalada aprovades pel Govern impliquen l'adopció obligatòria de mesures de prevenció que afecten la majoria d'establiments, ja siguin comerços, restaurants, bars, hotels, oficines, indústria... que han d'adaptar les seves instal·lacions per ajustar l'aforament, garantir les distàncies de seguretat, instal·lar mampares separadores, adoptar mesures d'higiene i prevenció, reorganitzar espais de treball, etc.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'aparellador és l'expert idoni

La campanya de comunicació del Col·legi vol recordar que el perfil de l'aparellador és l'expert idoni que domina aspectes com el disseny d'espais, les reformes i les normes de seguretat i prevenció de riscos, i que com a institució pública es posa a la disposició de les pimes per assessorar-les i resoldre els seus dubtes. En aquest sentit el Col·legi disposa d'un servei de consulta gratuïta, per atendre a totes aquelles persones o entitats que necessitin resoldre dubtes o assessorament.


Comentaris

envia el comentari