Catalunya Diari

Aprovada per unanimitat la proposta de resolució per arranjar a Llívia les instal·lacions esportives i socials

L'acord assolit a la comissió d'Urbanisme comporta un pla d'actuació urgent per resoldre les deficiències denunciades pels veïns
El grup municipal de PDeCAT i Unió va visitar les instal·lacions amb els veïns | LleidaDiari.cat

La proposta de resolució presentada pel grup municipal del PDeCAT i Unió a la comissió d'Urbanisme per reparar les deficiències en les instal·lacions esportives i socials de la partida de Llívia ha rebut aquest divendres el suport unànime de tots els grups. El portaveu del grup, Paco Cerdà, ha expressat la seva satisfacció per aquesta aprovació per unanimitat. Cerdà ha afegit que «el que esperem a partir d'ara és que l'actuació de l'ajuntament sigui contundent i ràpida» i que «els veïns puguin gaudir amb seguretat d'aquestes instal·lacions al més aviat possible».

La proposta de resolució aprovada proposa un pla d'actuació urgent per arranjar el camp de futbol de Llívia amb la retirada d'herbes i el seu condicionament perquè pugui ser utilitzat per a la pràctica esportiva. A més, també es refereix a l'estat de l'edifici que acull els vestidors i el centre cívic, que presenta esquerdes i humitats. Un altre punt al qual es fa esment és el control de la plaga de coloms i la retirada dels cadàvers d'aquests animals atrapats a la xarxa de la teulada de la pista poliesportiva, i l'eliminació de les rates que hi ha als vestidors. Un cop reparats totes aquestes deficiències, la proposta de resolució també insta l'ajuntament a fer un pla anual de conservació i manteniment.

 

Imatge d'un colom a les instal·lacions esportives de Llívia | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari