Aquests són els set millors productes alimentaris de Mercadona

La marca Hacendado s'ha fet molt popular arreu del país per oferir productes de qualitat i baix preu
Una de les botigues Mercadona | Cedida

 

Mercadona és la cadena de supermercats més estesa a Espanya amb 1.574 establiments repartits arreu del país fins al moment. Està present en totes les províncies espanyoles excepte a Ceuta i Melilla, i té una quota de mercat en distribució alimentària del 14,7%. A continuació us proposem un llistat amb els set millors productes alimentaris de la marca Hacendado, la marca per a productes alimentaris de Mercadona.

1. Pernil de femella 'Incarlopsa'

Aquest pernil té una curació de més d'un any, no és agressiu al paladar i ve trossejat en fines rodanxes que li donen una textura agradable. No és especialment car i ho distingireu pel seu envàs negre.

 

Imatge de l'envàs del Pernil Serrà de femella 'Incarlopsa' de Mercadona | cedida

2. El 'Salmorejo'

El 'Salmorejo' a l'estil cordovés té un sabor, una textura i una espessor bastant acceptable tenint en compte que es tracta d'un producte envasat. També compta amb un preu molt raonable.

 

Imatge del Salmorejo de Mercadona | cedida

 

3. Humus

L'humus és una de les salses i cremes més venudes dels supermercats de Mercadona, un producte perfecte per fer un piscolabis si ho acompanyem de pa.

 

Imatge de l'Hummus de la marca Simply de Mercadona. | cedida

 

4. Les clares d'ou pasteuritzades

Si bé les clares d'ou han sigut un producte utilitzat únicament en el sector de l'hostaleria, avui dia s'ha convertit en una de les principals fonts de proteïnes dels esportistes i el format d'Hacendado és un dels més demandats. Gràcies a la regla mesuradora que incorpora l'envàs, permet calcular a la perfecció la quantitat a prendre, per la qual cosa s'ha convertit en un dels millors aliats per a la cuina.

 

Clares d'ou de la marca Hacendado | Mercadona

 

 

5. Les galetes

Si les calories dels pastissos t'impedeixen gaudir d'elles, les galetes són una altra molt bona alternativa de la marca. Les galetes La Tradicional són les millors segons els seus consumidors, encara que les de Siro també han convençut a molts dels seus clients.

 

Imatge de les galetes La Tradicional de Mercadona | cedida

 

6. Les pizzes

Casa Tarradellas és qui fabrica les pizzes de Mercadona i el resultat no podria ser millor. Les seves pizzes compten amb l'aprovació majoritària del públic i a un preu bastant més assequible que la competència.

 

Pizzes Hacendado | Mercadona

 

7. Els gelats 

Els gelats d'Hacendado s'han convertit en els protagonistes d'aquest estiu, un dels productes més consumits en l'època estival. Es tracta, d'altra banda, d'un dels aliments més variats que ofereix Mercadona, ja que estan disponibles en diversos formats i una gran quantitat de sabors. A més, la línia de gelats sense gluten de la cadena de Juan Roig és una de les preferides pels consumidors, ja que no hi ha quasi diferència de sabor.

 

Gelats d'Hacendado | Mercadona

 

 Comentaris

envia el comentari