Catalunya Diari

L'Arborètum de Lleida organitza una jornada de portes obertes

És un espai únic de gairebé 7 hectàrees on es pot trobar una completa col·lecció de plantes vives d'aquest planeta

L'Arborètum-Jardí Botànic Pius Font i Quer celebrarà aquest dimarts 11 de maig una jornada de portes obertes amb motiu de la festivitat de Lleida en honor a Sant Anastasi. Aquesta jornada d'entrada gratuïta es fa cada any per la Festa Major perquè totes les veïnes i veïns puguin passejar i descobrir l'Arborètum en l'esplendor de la primavera.

L'horari d'obertura al públic de la instal·lació, que forma part del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, serà de 10.00 a 13.00 hores hores al matí i de 16.00 a 20.00 hores a la tarda. L'Arborètum-Jardí Botànic de Lleida Dr. Pius Font i Quer és un espai únic de gairebé 7 hectàrees on es pot trobar una completa col·lecció de plantes vives d'aquest planeta.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de l'Arborètum de Lleida
L'Arborètum de Lleida fa una jornada de portes obertes | LleidaDiari.cat

Més de mig miler d'espècies d'arbres i arbusts

Actualment, hi ha més de mig miler d'espècies d'arbres i arbusts, ordenats segons el bioma de la Terra en què viuen. L'Arborètum de Lleida porta el nom de l'il·lustre científic lleidatà, el Dr. Pius Font i Quer (1888- 1964) en reconeixement a la seva important tasca investigadora i, sobretot, divulgativa al servei de la botànica.


Comentaris

envia el comentari