Catalunya Diari

La lleidatana Ares Teixidó, destrossada en perdre un dels seus millors amics

Àlex Casademunt ha mort a causa d'un accident de trànsit a Mataró

La periodista lleidatana Ares Teixidó acaba de rebre una de les pitjors notícies: ha mort el seu estimat amic Àlex Casademunt. La notícia amb la qual es despertava aquest dimecres Catalunya ha commocionat la societat, però, en especial, a tots aquells que van tenir la sort de conèixer aquest cantant i actor que traspassava la pantalla per la seva simpatia.

L'Ares era una gran amiga seva i, de fet, en els darrers mesos havien compartit escenari en algunes sessions de MicroTeatre de Barcelona. El perfil d'Instagram de la lleidatana s'ha omplert de vídeos i fotografies dels dos i de paraules d'estima d'ella cap a ell. Tal com es pot veure a les imatges, entre els dos hi havia una gran complicitat d'amistat i està clar que a partir d'ara comença una nova etapa per a l'Ares. Més enllà d'aquesta bonica amistat, altres companys de l'Àlex també han volgut transmetre el seu condol, entre els quals, destaquen Chenoa, David Bisbal o Bustamante.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una topada contra un bus urbà de Mataró

Malgrat que en un primer moment s'havia dit que havia mort d'accident de moto, finalment l'Ajuntament de Mataró ha confirmat que el cantant va col·lidir amb el seu cotxe contra un bus urbà a la sortida d'una rotonda de Mataró per causes que ara s'investiguen. Descansa en pau, Àlex.


Comentaris

envia el comentari