Catalunya Diari

Ares Teixidó endega un nou projecte relacionat amb la seva malaltia, la diabetis

Es tracta d'una plataforma anomenada 'Sweet Warriors', que té per objectiu donar suport, acompanyar i conscienciar als afectats

La periodista lleidatana Ares Teixidó és una lluitadora. El cert és que l'Ares sempre s'ha caracteritzat per tenir un fort caràcter que, tan aviat pot combinar una forta capacitat de crítica, com una immensa habilitat per demostrar suport i amor als que més estima.

Bé, doncs fruit d'aquesta combinació explosiva de sentiments ha nascut el que ella defineix com la seva «criatura». Es tracta d'una plataforma anomenada 'Sweet Warriors', que té per objectiu donar suport, acompanyar i conscienciar sobre la diabetis.

 

Va ser diagnosticada fa poc més d'un any d'una diabetis mellitus tipus 1

Cal recordar que la periodista va ser diagnosticada fa poc més d'un any d'una diabetis mellitus tipus 1, és a dir, insulinodependent, i, des de llavors, la seva vida ha fet un gir de 180 graus. Ella mateixa ha explicat en més d'una ocasió que abans del seu diagnòstic, poc sabia d'aquesta malaltia.

Bé, doncs tots aquells que la pateixen, que volen saber-ne més sobre ella o que, simplement, volen tenir un gran ventall d'eines i suport emocional per a gestionar-la, estan d'enhorabona. Amb aquesta nova creació, l'Ares s'ha decidit a acompanyar a les persones que, com ella, han de conviure amb una malaltia que condiciona el seu dia a dia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy me salto el código deontológico y posturetis de instagram y subo esta foto de mi cara hecha una mierda por mucho llorar hace justo un año. Aquel 15 de octubre de 2018 fue el día que todo cambió. Me diagnosticaron Diabetes Mellitus Tipo 1. Me llevó un tiempo asumir y aceptar que es una enfermedad crónica que me iba a acompañar toda la vida. Ojalá hubiese sido tan fácil como “inyectarse insulina, no comer dulces y ya está” que es lo que la mayoría piensa por prejuicios y falta de información. Es mucho más. Han sido 365 días de hipoglucemias, hiperglucemias, insulina rápida, insulina lenta, correcciones, noches sin dormir, glucómetros, lancetas, tiras, agujas, contaje de hidratos, ratios, gráficas, de asumir que las hormonas y los sentimientos también afectan a mi glucosa, sensores, muchos pinchazos, pruebas médicas, hemoglobina glicosilada y miedo. Miedo al pensar las complicaciones a las que me enfrento con los años derivadas por un mal control de mi enfermedad: diálisis, ceguera, amputaciones,... Lucho una batalla contra mi cuerpo todos los días. Una que no termina, sin interrupciones, 24 horas non stop. Sigo peleando incluso cuando estoy cansada, débil o cuando siento que ya he tenido suficiente. Lucho por mi salud en más formas de lo que otros entienden. Y esa es la parte buena de toda esta historia, estoy conectada con mi cuerpo como nunca antes. La vida me obligó a salir de mi zona de confort hace un año y a priorizar y valorar lo realmente importante: la salud. Gracias a ti, maldita diabetes, me quiero más que nunca. ¡Feliz aniversario jodida por culo! #DiabetesTipo1

Una publicación compartida por Ares Teixidó (@aresteixido) el

Un consum responsable del sucre

També es pretén fomentar un consum responsable del sucre i establir les bases per a dur a terme una vida saludable ajustada a les seves necessitats. La lleidatana va presentar aquest nou projecte aquest dimecres a Barcelona i, tot i que està previst que durant aquest dijous doni més detalls sobre què és, com funciona i a qui va adreçada la seva nova plataforma, el que és segur és que no deixarà a ningú indiferent. Ella diu que es considera una «dolça guerrera». Ara, amb Sweet Warriors, tots els dolços guerrers podran lluitar junts.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari