Catalunya Diari

Ares Teixidó es trenca davant la mort del seu cosí

La periodista lleidatana ha compartit una imatge a través de les xarxes socials

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Duele pensarte desde que ya no estás y nos ahogamos en los recuerdos que no permanecen en papel porqué no son nada nítidos. Duele pensarte desde que ya no estás y nos golpea un dolor inabarcable, en todas sus formas, a toda la familia. Y duele no poder verte por última vez, ni poder arrancar el coche para abrazarnos todos juntos y despedirnos de ti como mereces. Duele pensarte desde que ya no estás y nos habita el desconsuelo mientras te escribo esta carta de despedida y transformo este vacío en palabras absurdas. Duele pensarte desde que ya no estás y nos asfixia no haber acumulado más recuerdos, más abrazos, más besos y entonces me pregunto como hemos llegado hasta aquí. Y duele porqué nos atraviesa la tristeza como una bala de fogueo y nos faltan hombros dónde llorar. Hoy nos despedimos como siempre, cads uno en su lugar, pero queriéndote eternamente. Te quiero, primo Ivan.” Texto de mi hermana @la_teixi que siempre encuentra palabras para expresar tanto dolor cuando al resto no nos salen. Este abrazo de mi madre con su hermana ayer, mi tía de mi alma, es EL ABRAZO de parte de todos. Perder a un hijo es morir y tener la obligación de vivir.

Una publicación compartida por Ares Teixidó (@aresteixido) el

Són temps durs. El context del coronavirus ha deixat una societat tocada, més sensible i més susceptible de compartir el dolor dels del seu voltant.

En aquest cas, a la periodista lleidatana Ares Teixidó, el dolor l'ha tocat de ple. A través de les xarxes socials ha anunciat que un cosí germà seu ha perdut la vida als només 43 anys. Ares ha volgut compartir el text que la seva mateixa germana va escriure pel seu cosí, el qual, ha emocionat a tots els seus seguidors.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una imatge que val més que mil paraules

En aquestes sentides paraules, les germanes Teixidó volen transmetre la immensa tristor i pena que senten després de saber que mai més tornaran a veure el seu cosí. A més a més, se suma el desconsol de no haver-lo pogut acomiadar com es mereixia i no poder donar el suport que ara mateix necessita la família.

Al final del text, l'Ares assegura que està trencada de dolor i que lamenta que la seva tieta hagi de passar per aquest duríssim tràngol, ja que: «Perdre un fill és morir i tenir l'obligació de viure». Finalment, la lleidatana ha acompanyat les paraules amb una imatge en la qual es pot veure la seva mare abraçant-se a la seva germana, mare del jove traspassat. La veritat és que no podem afegir més paraules a les anteriorment dites. Només una frase: Ho sentim. Molts ànims família!


Comentaris
Lolita
Sento el dolor de tantes famílies, que per aquest maleït virus ens té a tots amb el cor constrenyit. Desitjo tingueu un consol, que segur us costarà trobar.

envia el comentari