Catalunya Diari

L'Arnau de Vilanova inaugura l’exposició 'Mirades de pandèmia'

La mostra està formada per un recull d’un centenar de fotografies que invita a reflexionar sobre els efectes de l’ús de la mascar

La sala d'exposicions de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV) acull des d'aquest dilluns i fins el 29 d'octubre la mostra 'Mirades de pandèmia', un projecte visual d'Antoni Serrano, membre de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya.

'Mirades de pandèmia' proposa reflexionar sobre els efectes de l'ús de la mascareta a través d'un recull de fotografies de diferents formats, fetes al carrer durant el març de 2021, un any després de l'inici de la pandèmia de la COVID-19.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En total, són 103 fotografies de persones de Barcelona, Montblanc i d'una residència de gent gran del Baix Llobregat. Al llarg dels quatre murals, que sumen més de nou metres, la mostra invita a reflexionar sobre com ha canviat la relació entre les persones a causa de la pandèmia.

Imatge de l'exposició 'Mirades de pandèmia'
L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova inaugura l’exposició “Mirades de pandèmia” | LleidaDiari.cat

 

Un enginyer tècnic químic, psicòleg i aficionat a la fotografia

Antoni Serrano és enginyer tècnic químic, psicòleg i aficionat a la fotografia. Eminentment autodidacte, ha fet cursos de fotografia a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i a través de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya, de la qual és membre del Consell Directiu com a vocal de concursos i exposicions. Abans d'arribar a l'Arnau de Vilanova, la mostra 'Mirades de pandèmia' ha estat exposada a la sala Sant Miquel de Montblanc.


Comentaris

envia el comentari