Catalunya Diari

Els dos hospitals de Lleida que incorporen una quarantena de nous metges

Aquestes noves incorporacions permetran reforçar els equips dels diferents serveis

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l'Hospital Universitari Santa Maria han incorporat aquest any 40 nous facultatius i facultatives especialistes per reforçar l'equip de professionals de diferents centres.

Pel que fa a les especialitats, el servei d'Obstetrícia i Ginecologia és el que ha incorporat més professionals nous (amb un total de 4), així com Angiologia i Cirurgia Vascular, seguits de Medicina Interna, Cardiologia, Endocrinologia, Nefrologia o Neurologia.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Altres serveis que han ampliat el seu equip amb un nou professional han estat Anàlisis Clíniques, Aparell Digestiu, Electrofisiologia, Cirurgia General, Medicina Intensiva, Medicina Familiar i Comunitària, Neurofisiologia Clínica, Oftalmologia, Oncologia Radioteràpica, Otorrinolaringologia, Radiodiagnòstic, Radiofísica Hospitalària i Urologia. A l'Hospital Universitari de Santa Maria s'han incorporat dos nous professionals al servei de Psiquiatria i una Traumatologia.

Entrada de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
Els hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida incorporen 40 nous facultatius especialistes aquest 2022 | Cedida

Permetran reforçar els equips dels diferents serveis dels hospitals

Aquestes noves incorporacions permetran reforçar els equips dels diferents serveis dels hospitals per seguir oferint una atenció de qualitat als pacients i, al mateix temps, encarar els reptes de futur en salut, potenciar l'assistència, la recerca i la docència, tot situant el pacient i les seves necessitats en el centre del sistema.


Comentaris

envia el comentari