Catalunya Diari

L'Arquitectour 2021 farà una ruta per l’arquitectura escolar de Lleida

L'activitat és gratuïta i està organitzada per la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

La setena edició de l'Arquitectour Lleida, tindrà lloc el pròxim dissabte, 16 d'octubre de 10.00 a 13.30 hores, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC), amb la col·laboració del Departament d'Educació, enguany amb l'arquitectura escolar com a leitmotiv.

En concret, es visitaran quatre centres educatius de la ciutat de Lleida: l'Escola Joan XXIII; l'Escola Joc de la Bola; l'Escola Santa Maria de Gardeny i Institut Ronda, i l'Escola Magí Morera i Galícia i Institut dels Templers.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Per poder participar en l'Arquitectour Lleida cal inscriure's prèviament amb identificació obligatòria. Atesa la situació actual, l'activitat es durà a terme respectant les distàncies entre persones en la mesura del possible i es formaran grups reduïts en funció del total d'inscrits. A més, és obligatori l'ús de mascareta per accedir als diferents edificis i centres.

Imatge de l'escola Joan XXIII de Lleida
Arquitectour 2021: ruta guiada per l’arquitectura escolar de Lleida | LleidaDiari.cat

El punt de trobada serà l'Escola Joan XXIII

El punt de trobada serà l'Escola Joan XXIII, al carrer Bisbe Irurita cantonada amb carrer Pica d'Estats, a les 9.45 h per iniciar la ruta a les 10.00 h. Els arquitectes autors de les obres acompanyaran els participants i realitzaran les explicacions davant de cada edifici.

L'activitat és gratuïta i es realitza per setè any consecutiu amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura, que se celebra anualment el primer dilluns del mes d'octubre.

En el marc de l'Arquitectour, el pròxim dijous, 14 d'octubre a les 19.00 hores, tindrà lloc a la sala d'actes de la Demarcació de Lleida del COAC l'Arquitectour Debat amb la conferència 'Reflexions sobre el model de l'escola del futur' amb Manel Brullet, Maite Mínguez, Josep Rovira i Marta Trullàs.

Activitats

Arquitectour Debat 2021: 'Reflexions sobre el model de l'escola del futur'

Dia: Dijous, 14 d'octubre

Hora: 19.00 h

Lloc: Sala d'actes de la Demarcació de Lleida del COAC (c. Canyeret, 2)

Entrada lliure

Arquitectour Lleida 2021. Arquitectura escolar

Dia: Dissabte, 16 d'octubre

Hora: De 10.00 a 13.30 h

Punt de trobada: Escola Joan XXIII, carrer Bisbe Irurita cantonada amb carrer Pica d'Estats (al costat del pàrquing) a les 9.45 h

Inscripcions obligatòries amb identificació: T. 973234051 – [email protected]

Activitat gratuïta amb places limitades


Comentaris

envia el comentari