Catalunya Diari

Arrenca la campanya ‘Empresa, fes el salt al digital’ a Lleida

Té per objectiu millorar les capacitats digitals del teixit empresarial a partir de la detecció de les necessitats de les empreses de cada territori

La campanya 'Empresa, fes el salt al digital', impulsada a través de l'Ajuntament de Lleida i els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià i l'Urgell, ha donat el tret de sortida aquesta setmana amb l'objectiu de millorar les capacitats digitals del teixit empresarial en aquests territoris.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Lleida i del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La campanya pretén convidar professionals i empreses del territori a digitalitzar-se. Per fer-ho cal que participin en un qüestionari que podran trobar a les pàgines web i xarxes socials de cadascuna de les entitats.

Cartell de la campanya de digitalització de la Diputació de Lleida
Suport a la transformació digital de les empreses de Ponent a través de la campanya ‘Empresa, fes el salt al digital’ | LleidaDiari.cat

Detectar quin grau de digitalització té cada professional

El qüestionari servirà per detectar quin grau de digitalització té cada professional i organització i quina és la seva necessitat concreta per avançar en la digitalització. En funció dels resultats rebuts, el projecte preveu oferir un seguit d'itineraris formatius i un acompanyament personalitzat per poder fer aquest salt.

L'acció s'emmarca dins dels Projectes Compartits de Reactivació Transformadora que neixen de l'estratègia d'agendes compartides de la Diputació de Lleida i que tenen per objectiu fomentar la realització d'actuacions conjuntes entre les diferents administracions de la demarcació.

Aquest projecte està liderat pel personal tècnic dels plans de reactivació socioeconòmica del territori, que són un instrument de planificació per desenvolupar actuacions necessàries i urgents per pal·liar les afectacions produïdes arran de la crisi de la Covid-19. Aquests plans són finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el SEPE.


Comentaris

envia el comentari