Catalunya Diari

Arrenca el Cucaesport, pels nens més esportistes

Organitzat com a saló paral·lel a Cucalòcum, Cucaesport presenta enguany un total de quinze propostes esportives, d’aventura i de psicomotricitat

Imatge del Cucalòcum
Imatge del Cucalòcum | LleidaDiari.cat

Amb el triple objectiu de promoure l'activitat física, fomentar la socialització dels infants i despertar l'interès dels petits per nous esports, Cucaesport celebra la 12a edició consolidant una entitat pròpia que l'ha convertit en l'espai preferit de molts dels infants que visiten cada any el Parc de la Infància i la Joventut de Lleida, Cucalòcum. Organitzat conjuntament per la Regidoria d'Esports de la Paeria i Fira de Lleida, Cucaesport presenta enguany quinze propostes esportives, d'aventura i de psicomotricitat de caràcter molt divers.

  

Les activitats que es poden trobar a Cucaesport, instal·lat al Pavelló 3 de Fira de Lleida, són les dels Esports Tradicionals (escacs, mikado, bitlles), l'Atletisme, el Bàdminton, el Ciclisme (Parc Infantil de Trànsit), el Golf, l'Handbol, l'Hoquei, el Korfball, Parc de Psicomotricitat, el Patinatge, la Pista d'Aventures, el Rugbi, els Tallers Esportius i el Tir Olímpic. Excepcionalment la pista de Bàsquet és al Pavelló 4.

Menció a part mereix el Gol solidari (que combina les vessants esportiva i solidària), la recaptació del qual anirà destinada enguany a la Fundació Vicenç Ferrer. Cucalòcum i Cucaesport ofereixen fins al 4 de desembre als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida una cinquantena d'activitats lúdiques, educatives, esportives i de sensibilització social. L'horari del parc va de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores. El dia 1 de gener el recinte romandrà tancat.


Comentaris

envia el comentari