Catalunya Diari

Arrenca la temporada d'estiu del Bus Turístic de Lleida

Anirà del 24 de juny a l'11 de setembre i manté l'ampliació de l'horari fins a les nou del vespre i els divendres i dissabtes fins a les 22.00 hores

El Bus Turístic de Lleida
El Bus Turístic de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida i Autobusos de Lleida, posa en marxa la nova campanya del Bus Turístic de l'estiu, que comença aquest dilluns 24 de juny i que s'allargarà fins a l'11 de setembre. El servei tornarà a oferir l'ampliació de l'horari nocturn, amb viatges cada dia a les 21.00 h i els divendres i dissabtes, també a les 22.00 h.

Aquest estiu es manté la proposta amb dues rutes: als matins hi haurà la ruta verda amb parada i visita gratuïta tant al Castell dels Templers com a l'Arborètum i, a la tarda, la ruta històrica panoràmica dels dos turons.

És un vehicle descobert d'una sola planta amb capacitat per a 44 persones

El bus, que és un vehicle descobert d'una sola planta amb capacitat per a 44 persones, du incorporat un sistema d'àudio amb quatre idiomes perquè els viatgers puguin escoltar durant el recorregut les principals referències de la ciutat. L'àudio, que incorpora música d'Enric Granados, és en català, castellà, anglès i francès. El preu dels auriculars és de 50 cèntims, i es compren al mateix bus. El preu del tiquet de bus és d'1,20 euros. És a dir, és el mateix que el bitllet senzill del transport urbà i s'hi poden utilitzar també les targetes integrades(T-Nostra, T-Estudiant, T-Temps ATM i Emocity).

Els horaris de sortida del Bus Turístic són: 10.00 ,11.00,12.00 als matins i 18.00,19.00, 20.0 , 21.00 a les tardes. Els divendres i dissabtes també hi haurà servei a les 22.00 h. Es tracta d'un servei consolidat, que ofereix Turisme de Lleida juntament amb Autobusos de Lleida destinat tant al visitant com al resident que vol conèixer la ciutat d'una forma diferent i descobrir els atractius patrimonials mitjançant una visita panoràmica.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari