Catalunya Diari

Arrenca la temporada d’estiu del Bus Turístic de Lleida

Els usuaris tindran entrada gratuïta al Castell dels Templers de Gardeny i a l’Arborètum

Imatge del bus turístic
Imatge del bus turístic | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida, endega la nova campanya del bus turístic de l’estiu que comença aquest dissabte 23 de juny i que s’allargarà fins a l’11 de setembre. Turisme de Lleida i Autobusos de Lleida posen en marxa aquest servei que aquest estiu tornarà a oferir l’ampliació de l’horari nocturn, hi haurà servei cada dia a les 21.00 hores i els divendres i dissabtes, també a les 22.00. A més, aquest servei ofereix l’entrada gratuïta al Castell dels Templers de Gardeny i a l’Arborètum tots els matins d’estiu de dimarts a diumenge.

Aquest estiu es proposen, doncs, dues rutes: als matins hi haurà la ruta verda amb parada i visita gratuïta al Castell dels Templers i a l’Arborètum i, a la tarda, la ruta històrica panoràmica dels dos turons. El bus, que és un vehicle descobert d’una sola planta amb capacitat per a 44 persones, porta incorporat un sistema d’àudio amb quatre idiomes perquè els viatgers puguin escoltar durant el recorregut les principals referències de la ciutat.

  

L’àudio, que incorpora música d'Enric Granados, és en català, castellà, anglès i francès. El preu dels auriculars és de 50 cèntims, i es compren al mateix bus. El preu del tiquet de bus és d'1,20 euros. És a dir, és el mateix que el bitllet senzill del transport urbà i es poden utilitzar les targetes integrades(T-Nostra, T-Estudiant, T-Temps ATM i Emocity).

Cartell del bus turístic
Cartell del bus turístic | LleidaDiari.cat

 

Els horaris són: 10.00,11.00,12.00 matins i 18.00,19.00, 20.00, 21.00 a les tardes. Els divendres i dissabtes també hi haurà servei a les 22.00. Es tracta d’un servei consolidat, que ofereix Turisme de Lleida juntament amb Autobusos de Lleida tant al visitant que rep la ciutat com al resident que vol conèixer la ciutat d’una forma diferent i descobrir els atractius patrimonials durant la visita panoràmica.


Comentaris

envia el comentari