Catalunya Diari

Arriba ‘L’IEI a la butxaca’, la nova app de la institució, i de la nova pàgina web

El nou portal de l’Institut d’Estudis Ilerdencs compta amb un disseny i una reordenació i actualització de continguts completament nous i accessibles

Imatge de la nova web de l'IEI
Estrena de ‘L’IEI a la butxaca’, la nova app de la institució, i de la nova pàgina web per apropar les activitats culturals a la ciutadania | LleidaDiari.cat

En el marc de les actuacions per acostar l'activitat de l'IEI a la ciutadania, es va posar en marxa un procés de revisió integral dels sistemes de comunicació de l'Institut.

La primera materialització visible d'aquesta feina és la publicació d'una nova pàgina web, amb un disseny i una reordenació i actualització de continguts completament nous i accessibles, de manera àgil i intuïtiva des de tota classe de dispositius, tant fixos com portàtils, o de butxaca.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Però la novetat més important d'aquest pas endavant en el procés de renovació és la publicació d'una app, descarregable tant per a IOS com per a Android, des d'on qualsevol persona, des de qualsevol lloc, podrà accedir a tota la informació de l'activitat de l'IEI de manera puntual i immediata.

Inclou un sistema de filtratge temàtic

Aquesta app també inclou un sistema de filtratge temàtic per tal que qualsevol persona pugui rebre, d'acord amb les seves preferències, les informacions més actuals i les novetats que es vagin generant, cosa que ha de permetre, literalment, dur l'IEI i les seves activitats a la butxaca. Aquestes noves eines de comunicació, però, només són el mascaró de proa de tota l'activitat i bagatge de coneixement de l'IEI, des de les seves diferents àrees de treball.

A partir d'aquests nous i imprescindibles espais electrònics, comença un treball de revisió de continguts i de reformulació d'objectius que ha de permetre anar posant a disposició de tothom el conjunt de recursos i de serveis de la casa. De moment, es disposa d'unes noves plataformes d'interacció amb tothom que tingui interès per l'activitat de l'Institut, que han de servir per acostar l'IEI a la institució moderna i transparent que demanda la societat, i que han d'anar fent cada cop més visible i més evident la vocació d'espai cultural de referència a les terres de Lleida, el Pirineu i l'Aran.


Comentaris

envia el comentari