Catalunya Diari

Arriba a Lleida el Christmas Market amb més màgia per aquestes festes

La iniciativa sorgeix de tres de les botigues que hi ha al carrer Ballester

Imatge del Chistmas Market de Lleida | LleidaDiari.cat

Un nou concepte de mercat de Nadal neix al centre històric de Lleida, justament al carrer Ballester. Un carrer de vianants que ha vist augmentar la proliferació de visitants transcorrin-lo aquests dies.

Des de l'1 de desembre i fins al dia 24 del mateix mes, tots els divendres i caps de setmana al carrer Ballester de Lleida (just darrere de la Clínica Vithas Montserrat) hi poden trobar els qui hi passin, el Christmas Market de 10.00 del matí a 21.00 hores del vespre interrompudament; un mercat de Nadal amb arbres, flors, elements de decoració nadalenca i elements de decoració per la llar.

La iniciativa sorgeix de tres de les botigues

La iniciativa sorgeix de tres de les botigues que hi ha al carrer Ballester, la primera d'elles Joan Conejo Atelier, un taller floral i de disseny d'espais, celebracions i casaments; ofereix tota mena de plantes, arbres, flors i decoració per la llar dins d'una línia d'exclusivitat. A més a més, d'oferir aquests dies diversos Woorkshops de corones i centres de Nadal.

El seu responsable, Joan Conejo també ha estat el dissenyador de nombrosos espais de Nadal a Lleida com l'arbre de l'IEI o els aparadors espectaculars de Nadal d'altres comerços de la ciutat, que volen cridar l'atenció dels seus clients. El dissenyador aposta per Lleida, i per fer-la gran entre tots els comerços de la zona, és per això també és membre de l'Associació d'Empresaris del Centre Històric de Lleida.

Un espai especialitzat en decoració de Nadal

La segona botiga que participa en el mercat de Nadal al carrer Ballester de Lleida és el Pop Up Stores del mateix Joan Conejo Atelier, un espai especialitzat en decoració de Nadal que ofereix nous serveis per als clients de Lleida. Aquests serveis demandants cada cop més per clients particulars són: el lloguer d'arbres de Nadal completament decorats.

El client arriba a la botiga, escull l'arbre, escull la decoració que més li agrada i escull el dia que vol que li portin l'arbre a casa totalment muntat. El client gaudeix de l'arbre i el dia escollit després de les festes nadalenques els encarregats de la botiga el recullen altre cop. El client no ha de preocupar-se de res més que gaudir-lo. Que compra el client? El Joan ens diu que: el client compra temps, comoditat, lloc que no ha d'ocupar a casa i sobretot disposar d'un arbre amb una decoració diferent cada any.

Imatge del Chistmas Market de Lleida | LleidaDiari.cat

La màgia de Jaiak Tendencias&Diseño

La tercera botiga que participa en el Mercat de Nadal és Jaiak Tendencias&Diseño, un espai consolidat a Lleida per al lloguer de parament, mobiliari i estructures per a esdeveniments, com a casaments. Aquesta botiga ofereix aquests dies a més a més l'arbre de Nadal més espectacular de Lleida. Un arbre de quasi tres metres que penja del sostre de la seva botiga i que es mou circularment en sentit a les agulles del rellotge, sobre una taula de Nadal completament parada, tot un luxe per la vista dedicat als clients i curiosos que entren a visitar-los.

Aquest tres comerços capitanegen la iniciativa d'exposar els seus productes al carrer en un format cridaner com són les parades de Nadal. A més a més de decorar tot el carrer amb llums de Nadal i decoració nadalenca per incentivar el comerç a la zona. Iniciativa aplaudida pels locals i comerços de la vora que han vist com un carrer poc transitat s'ha convertit en un carrer viu. Donant un nou aire comercial al centre històric de Lleida amb aquesta posada en escena del Christmas

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari