Catalunya Diari

Arriba a Lleida l'edició més eco de l'SlowShop Market

Aquesta és una proposta lúdica en la qual participen més de 20 establiments lleidatans que ofereixen productes i serveis amb valor

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'associació SlowShop Lleida celebra aquest dissabte 7 de desembre, a la plaça de la Catedral, de 10.00 hores del matí a les 20.00 hores de la tarda, la tercera edició de l'SlowShop Market, un mercat que vol visualitzar aquells comerços i empreses de serveis que busquen la diferenciació mitjançant els valors, la proximitat, l'originalitat i la singularitat amb l'objectiu de potenciar el comerç i l'economia local.

Aquesta és una proposta lúdica en la qual participen més de 20 establiments lleidatans que ofereixen productes i serveis amb valor, amb un tracte proper i atenció personalitzada als assistents. Així mateix, l'acte pretén donar a conèixer l'associació i qui la forma en un espai diferent.

La temàtica 'Eco! Pensa en Verd!'

La temàtica d'aquesta nova edició és: 'Eco! Pensa en Verd!', amb aquesta tendència, l'associació aposta pel color verd com a color protagonista, tot fent referència a la utilització de materials majoritàriament reciclables i d'un model de vida més sostenible, conscienciant als clients sobre el nostre impacte mediambiental.

Durant tota la jornada es realitzaran diferents activitats creatives i culturals per a tota la família impartides per alguns dels associats d'SlowShop i una zona chill out on relaxar-se amb una beguda fresqueta i gaudir d'una bona xerrada entre amics.

Els socis que participen en aquesta tercera edició són: Amaines, Art floral, Cromm, Designers in home, Espai Cavallers, Estètica Silvia Baches, Grands Records, Judith Disseny Artesà, La Percha, La Troca de la Baula, Llibreria el Genet blau, Margarida Aldabó, Peppaipunt, Som d'art, Són la pera i Subias Enmarcació.

Les activitats previstes per la jornada 

Al matí

  • A les 12.00 h contacontes a càrrec de Genet Blau.
  • De 12.30 a 15.00 h música en directe amb Ponent Roots i servei de barra a càrrec de La troca de la Baula i Grans Records.

Durant tota la jornada

  • Diagnòstic de la pell amb Estètica Silvia Baches.
  • Demostració d'art floral per part d'Art Floral Lleida.
  • Jocs de motricitat per nadons i racons per nens a càrrec de Fet de fusta, fet a casa.
  • Zona chill out

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari