Catalunya Diari

Arriba una nova edició de De Nuvis, amb una vuitantena d'expositors

El certamen obrirà dissabte i diumenge de 10,30 a 20.30 h

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

«Un saló que ha evolucionat adaptant-se a la nova demanda de bodes personalitzades i mantenint un nivell de qualitat elevadíssim». Així ha definit el director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, la 21a edició del saló De Nuvis (Fira d'Organització d'Esdeveniments), certamen que obrirà les portes els dies 9 i 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

La trobada firal comptarà amb un total de 80 expositors, els quals oferiran un extens ventall d'opcions per organitzar un esdeveniment a mida, amb assessorament personalitzat i disposant de les darreres novetats en el món de les bodes i els esdeveniments. El certamen obrirà dissabte i diumenge de 10,30 a 20.30 h.

Els eixos de la fira són l'amplitud i la qualitat de l'oferta

Oró ha afirmat que els eixos de la fira són l'amplitud i la qualitat de l'oferta, la personalització de les propostes (bodes i cerimònies celebrades en espais singulars, al camp, a la casa dels mateixos clients o en espais singulars, sense obviar les bodes clàssiques de sempre) i el dinamisme de la fira, que inclou activitats com desfilades, degustacions, actuacions musicals o tallers (de perruqueria i maquillatge, entre altres).

També ha destacat que els expositors faran promocions i descomptes de fins al 20% sobre el preu estàndard dels productes i serveis oferits. El director general de la Institució firal ha remarcat igualment que De Nuvis aplega expositors i visitants de procedència molt diversa (Lleida, Tarragona, Barcelona i Osca).

El dels matrimonis és un sector en auge

L'alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida, Miquel Pueyo, ha remarcat que el dels matrimonis és un sector en auge, ja que a l'Estat el nombre de bodes ha passat de 3,3 per cada mil habitants (l'any 2018) a 3,8 (l'any 2019). El paer en cap ha afegit que De Nuvis és un certamen polivalent que cobreix la demanda no solament de bodes, sinó també de celebracions de tota mena, "un saló que completa l'ampli ventall de certàmens que acull la Fira de Lleida i que contribueix a incrementar l'activitat i l'atractiu" de la ciutat.

Per la seva banda, Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, ha incidit que De Nuvis ofereix una gran varietat de serveis, mentre que Regina Cairol, diputada de la Diputació de Lleida, ha afirmat que es tracta d'un saló consolidat ideal per promocionar el comerç de proximitat, «alhora que la innovació i l'emprenedoria».

El marc d'una vintena d'activitats

De Nuvis serà el marc d'una vintena d'activitats, entre desfilades, demostracions, exhibicions, sessions de màgia, degustacions i mini-concerts. Entre aquestes activitats destaquen les desfilades protagonitzades per les firmes Alba Minguella-Costura d'Autor, Booknovias, Boutique La Novia, Colada Barcelona, Gala García Novias, Marina Codina i Sastreria Lorenzo, en les quals s'exhibiran les principals tendències del sector.

De Nuvis aplegarà una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d'aquest àmbit. El saló acull una àmplia oferta de les novetats relacionades amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de núvia i nuvi; espais per a celebracions; càtering; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; comunió i moda infantil; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material i organització d'esdeveniments; restaurants i banquets; hotels i allotjaments; vestits de festa, i música, animació.

Les bodes, un gran volum de negoci

La província de Lleida va registrar en el decurs de l'any 2018 (segons dades de l'Idescat) un total de 1.341 matrimonis, xifra que, considerant que el cost aproximat d'una boda a Catalunya frega els 20.000 € (sense incloure les despeses personals dels convidats), representa un volum global de negoci de 26.820.000 €.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari