Catalunya Diari

Arriba el primer Saló Playmobil de Lleida, lúdic i solidari

Tindrà lloc els dies 30 de setembre i 1 d'octubre, al col·legi Maristes Montserrat
Imatge de la presentació de la fira | LleidaDiari.cat

El programa de les Festes de la Tardor inclou el primer Saló Playmobil de Lleida, una oferta lúdica i solidària que tindrà lloc els dies 30 de setembre i 1 d'octubre, al col·legi Maristes Montserrat. La tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha presentat aquest matí el saló amb la presidenta de l'Associació Aremi, Mercè Batlle, i el president de l'Associació Click Factory Fest, entitat organitzadora, Anton Biosca. També hi ha estat present Joan González, en representació de McDonald's Lleida, patrocinador del saló. L'esdeveniment té com a eslògan «Fem inclusió entre tots», que convida el visitant a ser conscient que l'oci ha d'estar a l'abast de tothom. Amb aquest propòsit, el saló donarà una part dels beneficis a Aremi, entitat que treballa a Lleida amb i per a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. La inclusió també es farà visible d'una manera innovadora, ja que es podrà veure un diorama dissenyat especialment per a l'ocasió, amb una ciutat en la qual hi haurà un restaurant, del patrocinador, amb persones amb cadira de rodes sopant animadament.

  

La tinent d'alcalde ha destacat com a través del saló es contribueix a mostrar l'esforç per la inclusió com a societat i per millorar les condicions de vida d'aquest col·lectiu. Des de l'organització, González ha comentat que hi haurà nou diorames, de sis i dotze metres quadrats i amb milers de peces, que recolliran amb cura les hores de dedicació de cada representació. A més, hi haurà activitats familiars, tallers educatius, entre altres. El Saló Playmobil tindrà un doble vessant solidària, donat que col·laborarà amb el Banc d'Aliments. Així, les persones que en portin participaran en el sorteig d'un dels lots de Playmobil que sortejaran.

 

La presidenta d'Aremi ha valorat que el saló es pugui incloure al programa de les Festes de la Tardor i ha destacat l'entesa entre l'entitat i els organitzadors per posar-ho en marxa. En els més de 1.000 metres quadrats d'exposició hi haurà diorames i un programa d'activitats, amb pinta-cares, buscaclicks, photocall i  taller de caretes. El preu de l'entrada és quatre euros amb l'horari de visita de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.Comentaris

envia el comentari