Catalunya Diari

Arriba la segona edició de la fira LleidaClick

Com a novetat, l'exposició de 10 figures Playmobil gegants

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La segona edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil de Lleida (LleidaClick) obrirà les seves portes aquest divendres dia 6 fins al diumenge dia 8, amb la presència d'onze expositors d'arreu de Catalunya i de l'Estat espanyol i amb la incorporació aquest any com a novetat de tres col·leccionistes internacionals, dos d'alemanys i un de belga. Al seu costat repeteixen expositors d'Andalusia, Madrid i Aragó que ja van participar en la primera edició del saló, com també 4 col·leccionistes catalans.

  

  

 acollirà una exposició de 18 diorames de gran format amb unes 8.000 figures humanes i d'animals

Es podran contemplar els set models de circ que l'empresa de joguines alemanya ha fabricat des de la dècada dels 70 als nostres dies. També els lleidatans Aleix i Cristian Botija exhibiran les seves col·leccions dedicades al món rural i a la temàtica medieval, en aquest cas en una superfície de més de 30 m².

Com a novetat, l'exposició de 10 figures Playmobil gegants

A LleidaClick també hi haurà, com a novetat, l'exposició de 10 figures Playmobil gegants (de 165 cm), que són autèntiques peces de col·leccionisme, ja que n'hi ha molt poques unitats de cada model arreu del món. Una altra de les novetats d'aquesta edició és que l'organització ha convidat a prop de 6.000 alumnes de 16 escoles de la ciutat de Lleida, després d'haver contactat amb tots els centres escolars d'Infantil i Primària.

Tal com ha recordat l'organitzador del saló Ignasi Puig, «enguany LleidaClick durarà un dia menys que en la primera edició però l'objectiu que ens hem marcat és atreure xifres similars de públic respecte a l'any passat, en què es van registrar 8.500 visitants». «L'impacte de la primera edició ens ha ajudat al fet que expositors de renom internacionals enguany vulguin estar amb nosaltres i puguem fer un saló més gran i atractiu», ha dit.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Reforçar la primera edició per fidelitzar el públic de l'any passat

Puig ha agraït a Fira de Lleida i a la ciutat la possibilitat de repetir l'experiència aquest any i «el que volem ara és reforçar la primera edició per fidelitzar el públic de l'any passat i captar-ne de nou amb un objectiu bàsic: seduir i fer passar una bona estona a grans i petits». Per la seva banda, Paco Cerdà, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, ha recordat l'èxit de la passada edició i ha assegurat que molta gent de Lleida ja espera aquesta nova cita amb les entranyables figures del Playmobil. 

Així mateix, Cerdà ha felicitat l'organització per la internacionalització del saló i per l'empenta dels expositors que hi participen. Manel Llaràs, vicepresident de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, ha apostat per aquest tipus de fires «de petit format, però amb una temàtica específica que atreu molts i fidels seguidors i que, en definitiva, aquestes iniciatives ajuden a dinamitzar l'activitat econòmica de la ciutat», ha dit.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari