Catalunya Diari

Arriba la Setmana Digital de la Fecom, una eina perfecta per a millorar el teu negoci

Les diferències xerrades tindran lloc del 5 al 9 d'octubre

Cartell de la Setmana Digital de la Fecom
Diversos experts protagonitzen la Setmana Digital de la Fecom de Lleida | LleidaDiari.cat

La Fecom de Lleida celebra a partir del dilluns vinent la Setmana Digital amb l'objectiu d'oferir noves eines i idees a tots aquells empresaris o emprenedors que volen tirar endavant els seus negocis malgrat el difícil context actual. Així doncs, les jornades tindran lloc del 5 al 9 d'octubre de forma virtual des de les 8.00 hores del matí, fins a les 9.45.

La primera jornada anirà a càrrec de Laura Estadella i tindrà el títol de 'No perdis temps. Optimitza les xarxes socials'. Seguidament, els dimarts i el dimecres serà el torn de Gorka Bartolomé i Ivan Prats, amb les xerrades 'Lideratge i motivació laboral en temps de telebrall', i 'Primers passos d'un web amb wordpress', respectivament. Ja els dies 8 i 9 en Ruben Redondo i la Montse Díaz parlaran sobre 'Eines d'automatizació (paypal, bizum...), i 'Copywriting, l'art de vendre amb paraules'. No deixis perdre aquesta oportunitat!

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari