Catalunya Diari

Arriba la I Trobada d'autònoms, emprenedors i empreses de Lleida

Els participants tindran l'oportunitat d'ampliar la seva base de clients, crear nous contactes de qualitat i trobar sinergies que afavoreixin el seu èxit professional

L'Hotel Condes de Urgel de la capital del Segrià acollirà el proper dia 9 de juny la primera Trobada d'autònoms, emprenedors i empreses de Lleida, una iniciativa B2B en la qual les empreses petites i mitjanes tindran l'oportunitat d'ampliar la seva base de clients, crear nous contactes de qualitat i trobar sinergies que afavoreixin el seu èxit professional. Sense perdre de vista la generació de negoci, aquesta trobada està nodrida de conferències enfocades a ser d’utilitat en el desenvolupament de les empreses, presentacions de productes o serveis i networking entre els assistents per incentivar les relacions comercials.

La I Trobada d'autònoms, emprenedors i empreses de Lleida va dirigida a autònoms, emprenedors i empreses, principalment dels grups de Facebook 'Autònoms i empreses de Lleida' o ' Freelance Lleida', a més de petites i mitjanes empreses representades en les cambres de comerç de la demarcació de Lleida, associacions de comerciants, COELL, FECOM, Global Lleida, PIMEC... entre d'altres entitats.

La trobada, presentada pel periodista i presentador Santi Roig, tindrà també un caire benèfic, ja que tots els beneficis que s'obtinguin d'aquesta primera edició aniran destinats a l'Associació AREMI, una entitat que va néixer com a iniciativa d’un grup de pares i mares amb fills o filles afectats de paràlisi cerebral o altres discapacitats físiques motòriques, que van veure la necessitat de crear un centre adequat a les necessitats que presentaven aquests nens i nenes, donada la mancança de centres especialitzats a Lleida i província. I no sols això. Down Lleida també estarà present en la Trobada, ja que participaran en les Smart Presentations i col·laboraran fent el servei de recepció i punt d'informació per als assistents.

Programa de la jornada

De 9.00 a 13.30 hores: Expositors a l’entrada de la sala

De 9.00 a 9.30 hores: Recepció de participants. Checklist dels assistents

9.30 hores: Presentació de l’event - Santi Roig. Parlaments autoritats.

Benvinguda Eulàlia Romà i Sara Millàs, organitzadores de la Trobada i Grups de Facebook

De 10.00 a 10.45 hores: Primera ponència. Xavier Roca: 'Desmarca't - desenvolupa amb èxit la teva marca personal'

D'11.00 a 11.45 hores: Segona  ponència. Sergio Rodríguez Clariana. 'Per què les empreses familiars no arriben a la tercera generació?'

12.00 hores: Coffee Break /networking entre els assistents, ponents i organització. Gentilesa de Plusfresc.

12.30 hores: Tercera ponència. Alicia Romero. 'Neutraliza a tus fantasmas'

De 13.00 a 14.30 hores: Smart Presentations. Networking a l’Espai Smart Presentations

De 14.00 a 14.25 hores: Tancament de la Trobada

14.30 hores: Dinar networking de la Trobada
 


Comentaris

envia el comentari