Catalunya Diari

Artur Mas presenta a Toni Postius com a candidat de CiU a l'Ajuntament de Lleida

Artur Mas presenta a Toni Postius com a candidat de CiU a l'Ajuntament de Lleida| EP - Fotografia: Miki de Santiago

 

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquest dimarts en un acte a Lleida que en la seva vida política ha hagut d'aprendre a "empassar gripaus". Amb aquestes paraules s'ha dirigit al jove candidat de CiU a l'Ajuntament de Lleida, Toni Postius, en el primer acte de precampanya de la coalició.

"Això forma part de la meva experiència, ara ja una mica llarga i densa. Amb el pas dels anys he hagut d'aprendre a empassar gripaus. Jo t'aconsello que comencis a fer la dieta", ha comentat, dirigint-se a Postius. "Cal saber menjar-los (els gripaus) i si pot ser amb un cert somriure als llavis", ha afirmat el president de la Generalitat en una sala abarrotada en què ha recordat que ell va començar en política més o menys a l'edat de Postius, que ara té 30 anys.
 
Al candidat, del qual ha lloat el discurs per haver expressat un projecte de ciutat, li ha comentat que en política amb molta freqüència "li posaran la traveta i li faran la punyeta". I ha afegit: "I t'ho faran junt, tu somriu amb els llavis i mira endavant", recomanant-li que s'envolti de gent que li doni suport, argumentant que en política trobarà el millor de la condició humana i el pitjor.
 
Mas ha insistit en la relació de les eleccions municipals amb les catalanes de setembre perquè "els ajuntaments són estructures d'Estat, de país, i han d'estar llestes si Catalunya vol ser sobirana". En aquest context, ha agraït al president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, el suport de les diputacions en la Hisenda catalana i el finançament d'ajudes socials, com els menjadors escolars.


Comentaris

envia el comentari