Catalunya Diari

L'associació Down Lleida prepara els premis Integra XXI per a 3 empreses de la ciutat

En el mateix acte es farà la presentació del calendari solidari 2020 de Down Lleida, elaborat per Julián Garcia i Reinald Pomés

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'associació Down Lleida entregarà el pròxim 15 de novembre a les 20.30 hores a la Fonda del Nastasi de Lleida els premis a les tres empreses que estan donant suport al programa d'inserció laboral Integra XXI. 

Gràcies a aquestes empreses, es promou l'accés al món laboral ordinari de persones amb discapacitat intel·lectual, fet pel qual, des de l'associació volen destacar la seva tasca. En aquesta 14a edició, els guardonats són PaPanBread, Resquitx Restaurant i Sercodaga. 

Presentació del calendari solidari 2020

En el mateix acte es farà la presentació del calendari solidari 2020 de Down Lleida, elaborat per Julián Garcia i Reinald Pomés. El calendari d'aquest any inclou fotografies en un entorn incomparable, el dels camps fruiters en floració d'Aitona i alguns dels indrets més emblemàtics de la vila com la cova i la casa del Pare Palau, l'església de Sant Antolí o la capella de Sant Gaietà, entre altres.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari