Catalunya Diari

L’associació Empresa Familiar de Lleida estrena seu al PCiTAL

Una visita a la nova oficina i un seminari del consultor Jordi Tarragona on s’analitzen les estratègies de gestió empresarial de la pel·lícula ‘El Padrino’ són les primeres activitats que s’han celebrat

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'associació Empresa Familiar de Lleida ha inaugurat aquest dijous la seva nova seu al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) de Gardeny. L'oficina, ubicada a l'edifici Centre Iniciatives Empresarials, permetrà a l'entitat estar present al pol tecnològic i innovador de la capital lleidatana. El president de l'Associació de l'Empresa Familiar de Lleida, Marc Cerón, ha destacat durant l'estrena que «la nova ubicació, després d'abandonar el local de la plaça Espanya, afavorirà que estiguem al costat del teixit empresarial, oferint-li els nostres serveis d'orientació i assessorament».

Gràcies a la nova seu, els associats milloraran les seves prestacions, ja que disposaran d'un auditori per esdeveniments, un servei d'internet d'alta velocitat i facilitats d'aparcament. Cerón, que va ser escollit president de l'entitat el passat mes de novembre, ha recordat que disposar d'una nova seu és un dels reptes que es va marcar la nova junta directiva. Un altre objectiu és organitzar periòdicament activitats que fomentin el 'networking' i augmentin la unió de l'entitat.

Precisament amb aquest objectiu, representants de les firmes Premier PigsAritmosAutansa 3000, Neteges Lleida i Grup Mibec han visitat les noves instal·lacions de l'Empresa Familiar de Lleida i han mostrat el seu interès a formar part de l'associació.

Les estratègies del 'Padrino'

Una conferència-seminari del consultor d'empreses familiars Jordi Tarragona ha servit per inaugurar les activitats de la nova seu. A la sessió, Tarragona ha analitzat les estratègies de gestió de l'empresa familiar que es poden extreure amb diferents escenes de la mítica trilogia de pel·lícules del 'Padrino' de Francis Ford Coppola.

Sobre Empresa Familiar de Lleida

L'associació Empresa Familiar de Lleida es va constituir el 27 de novembre de 2001 gràcies a la iniciativa d'una vintena d'empresaris familiars. Avui dia, compta amb una quarantena de socis de diferents sectors econòmics, com la indústria, el comerç, els serveis, sector immobiliari, construcció, hoteleria... Empresa Familiar de Lleida forma part de l'Associació Catalana de l'Empresa Familiar (Ascef), una entitat amb 20 anys de trajectòria.

Entre els objectius d'Empresa Familiar de Lleida, es troben contribuir al reforçament del paper de les empreses familiars lleidatanes com a creadores d'ocupació, participar en els diferents organismes de decisió de l'activitat empresarial del nostre territori, transmetre a la societat els avantatges que aporten aquests tipus de firmes i destacar la importància de la figura de l'empresari familiar.


Comentaris

envia el comentari