Catalunya Diari

L'Associació d'Empresàries Ap! Lleida renova la seva junta

Arriba amb moltes ganes i ja treballa per incorporar nous programes per a les sòcies de l'entitat

Imatge de la junta d'Ap! Lleida
Imatge de la junta d'Ap! Lleida | LleidaDiari.cat

L'Associació Professional d'Empresàries de Lleida ha renovat recentment la seva junta, incorporant un grup de cares noves, amb ganes de continuar treballant per obrir encara més al món aquesta entitat. La nova junta d'Ap! Lleida arriba amb moltes ganes i ja treballa per incorporar nous programes per a les sòcies de l'entitat, com beques amb escoles de negocis; més jornades de formació i/o la iniciativa ApMare, un projecte que busca conciliar la vida laboral i la familiar.

La nova junta, escollida unànimement en l'assemblea de sòcies del passat 26 de març de 2019, està formada per Laia Rogel, presidenta; Ester Barqué, vicepresidenta; Núria Ribes, secretària; i Roser Xandri, tresorera. Un equip que compta amb Rosa Abella, Juliana Fernandes, Rosa Guardado i Laura Biela com a col·laboradores.

L'entitat que representa el teixit empresarial femení de les Terres de Lleida

La junta sortint ha estat formada durant sis anys per Laura Sànchez com a presidenta; Carme Salla com a tresorera; i Yasmina Vilagrassa com a secretària. Durant aquest temps, han aconseguit que la nostra entitat estigui reconeguda i molt ben posicionada en l'àmbit lleidatà.

Ap! Lleida, l'Associació Professional d'Empresàries de Lleida, és una associació sense ànim de lucre, fundada l'any 2005, que representa el teixit empresarial femení de les Terres de Lleida i té per objectiu ressaltar la tasca de la dona en els diferents àmbits. Actualment, l'entitat compta amb més de 120 empresàries.

Imatge de les col·laboradores d'Ap! Lleida
Imatge de la junta d'Ap! Lleida i algunes de les col·laboradores | LleidaDiari.cat

 

L'Associació d'Empresàries Ap! Lleida obre les seves portes al públic lleidatà

L'Associació d'Empresàries Ap! Lleida va celebrar el passat 15 de març, el Dia de la Sòcia, que enguany celebrava la segona edició. Un acte en el qual la sòcia pren protagonisme, però que està obert al públic en general. L'objectiu de la trobada era obrir portes a tothom a conèixer aquesta entitat, que aglutina avui dia més de 120 empresàries de la demarcació de Lleida.

L'Espai Davall del Palau de Congressos-La Llotja de Lleida va ser l'equipament que va acollir el Dia de la Sòcia, que va arrencar a les cinc de la tarda i que es va allargar fins a les deu de la nit. L'activitat va comptar amb una ponència principal i unes píndoles informatives que no van deixar indiferent a ningú.


Comentaris

envia el comentari