Catalunya Diari

Augmenten les faltes i els delictes a Lleida un 2,3%

Augmenten les faltes i els delictes a Lleida un 2,3%| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Pel que fa als robatoris amb força, aquests han disminuït considerablement, així com també s'ha detectat uan davallada dels robatoris en vehicles. Els robatoris amb violència i intimidació han augmentat, tot i que els darrers dos mesos també han caigut significativament. Pel que fa als incendis (incendis de matolls, incendis a domicilis, contenidors) s’han incrementat en un 33,3%, passant de 198 a 264.
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la reunió, juntament amb el delegat del govern a Lleida, Ramon Farré, el fiscal cap, Juan Boné, els tinents d’alcalde Josep Presseguer i Sara Mestres, i els representants dels diversos cossos de seguretat presents a la ciutat. El paer en cap ha felicitat els quatre cossos policials que en formen part "per la bona feina realitzada" i ha agraït "el nivell de cooperació". existent entre tots els cossos de seguretat. Finalment, Ros ha remarcat l’important paper dels agents cívics en la tasca de sensibilització i convivència a la ciutadania, que han portat a terme un gran nombre d’actuacions.
 
Menys accidents de trànsit
Els accidents de trànsit a Lleida han disminuït un 13,6% el darrer any. Els atropellaments també s’han reduït, en aquest cas un 20%.
 
Finalment, Ros ha destacat la normalitat en la campanya de temporers. Segons el paer en cap, "el nombre de persones que arriben és similar al de l’any passat, però amb més necessitats assistencials". Així, Ros ha destacat que "el nombre de persones ateses s’ha incrementat en un 8%, i el nombre de bosses d’aliments ho ha fet en un 26%".


Comentaris

envia el comentari