Catalunya Diari

Augmenten més d'un 11% les visites a les oficines de Correus a Lleida

El 39,40% de les visites són de clients que trien les oficines com a punt de recollida dels seus enviaments
Imatge d'una oficina de Correus
Les visites a Correus han augmentant en 2019 | Correus

Les visites a les 30 oficines de Correus de Lleida han augmentat un 11,57% i respecte a l'any 2018, amb un total d'1.007.454 visites, sent el 60,70% de clients que van acudir per realitzar enviaments i comprar productes i serveis.

 

El 39,40% de les visites són de clients que trien les oficines com a punt de recollida dels seus enviaments, per la seva amplitud horària i bona ubicació, el que indica el potencial de la xarxa com a canal de venda per al comerç. El 70% de les visites són ateses en menys de cinc minuts. En general, les 2.393 oficines de Correus a Espanya van rebre més de 103 milions de visites el 2019, fet que suposa un increment del 10,76% respecte a 2018.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Segueix diversificant la seva oferta a les oficines postals

Correus segueix diversificant la seva oferta a les oficines postals, més enllà dels serveis d'admissió i lliurament, amb la incorporació de nous productes i serveis la demanda continua creixent. Així, les oficines postals a més de remetre tot tipus d'enviaments amb terminis i modalitats de lliurament diferents, disposen de servei d'emissió de girs nacionals i internacionals per a les remeses de diners.

 

Compten també amb la comercialització de la Targeta Correus Prepagament Mastercard com a procediment de pagament i per dispensar efectiu en oficines i caixers, no vinculada a cap compte bancari. Així mateix, gràcies als acords assolits amb entitats com Banc Mediolanum, Evo Bank i Triodos Bank a les oficines es pot realitzar operativa bancària bàsica com a ingressos, xecs, adobs, entre altres.

 

Cada vegada més serveis que posen en contacte a l'Administració amb el ciutadà

A més, Correus ofereix cada vegada més serveis que posen en contacte a l'Administració amb el ciutadà, destaca l'Oficina de Registre Virtual d'Entitats (ORVE) actuant com a registre d'entrada per als documents adreçats a totes les entitats integrades en ORVE (Comunitats Autònomes, més de 1.100 entitats locals, universitats i Administració General de l'Estat). Qualsevol persona que vulgui dirigir un escrit oficial a aquestes institucions pot fer-ho des d'una oficina de Correus.

 

A les oficines postals es poden pagar impostos, rebuts de qualsevol subministrament, sancions de trànsit, recarregar mòbils, comprar entrades per a activitats d'oci, loteria, etc. Des de mitjans d'octubre, es poden adquirir bitllets de tren AVE, llarga i mitja distància en les oficines de Correus a causa de l'acord signat amb RENFE. En aquest any Correus també ha signat un conveni de col·laboració amb ENDESA pel que a les oficines postals es comercialitzen l'oferta de serveis de llum i gas de la companyia energètica.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari